Sådan Overføres Bootloaderen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overføres Bootloaderen
Sådan Overføres Bootloaderen

Video: Sådan Overføres Bootloaderen

Video: Sådan Overføres Bootloaderen
Video: Laptop enciende las luces o led pero no hay Video (Posible Solución) 2024, Kan
Anonim

Der er flere måder at overføre boot-sektorfiler fra en disk til en anden. Den enkleste af dem er at bruge en speciel gendannelsesdisk eller et almindeligt systemdistributionssæt på en DVD.

Sådan overføres bootloader
Sådan overføres bootloader

Nødvendig

Windows 7 installationsdisk

Instruktioner

Trin 1

Indsæt en sådan disk i drevbakken, og genstart computeren.

Trin 2

Når computeren starter, skal du trykke på knappen Slet for at åbne menuen BIOS SETUP. Her skal du gå til sektionen Boot og indstille CD / DVD-ROM'en som den første boot-kilde. Tryk på Esc for at afslutte Boot-partitionen. For at genstarte og gemme indstillingerne skal du trykke på F10-tasten. I den dialogboks, der vises, skal du klikke på Ja og derefter på Enter eller Y og Enter.

Trin 3

Når du genstarter din computer, starter den fra diskettemedier. På dette tidspunkt skal du gå til afsnittet "Gendannelsesmiljø". Efter scanning af harddiske og operativsystemer, der er installeret på din computer, skal du køre Startup Repair. Programmet udfører alle de nødvendige operationer i sig selv, du skal bare genstarte din computer.

Trin 4

En gendannelsesdisk oprettes kun som en sidste udvej, når der ikke er noget originalt systemdistributionssæt på en diskette. Med en standard installationsdisk kan du starte og køre de nødvendige handlinger.

Trin 5

For at oprette en gendannelsesdisk skal du åbne "Kontrolpanel" fra "Start" -menuen. Dobbeltklik på ikonet "Backup og gendannelse" i vinduet, der åbnes, i venstre side af vinduet, klik på linket "Opret en systemgendannelsesdisk". Indsæt en tom disk i drevbakken, optagelsen starter om få sekunder. Når skriveprocessen er afsluttet, trækkes drevbakken automatisk ud. Skub det ind igen for at kontrollere, om drevet fungerer korrekt.

Anbefalede: