Sådan Fjernes Bootloaderen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Bootloaderen
Sådan Fjernes Bootloaderen

Video: Sådan Fjernes Bootloaderen

Video: Sådan Fjernes Bootloaderen
Video: Как прошить ЭБУ М73 и не угробить блок 2024, Kan
Anonim

Downloadadministratoren af indhold fra Internettet hjælper med at spare brugerens tid. Filer gemmes hurtigere på en computer på grund af det faktum, at information overføres over flere streams på én gang. Hvis bootloader ikke er nødvendig, kan den deaktiveres eller fjernes.

Sådan fjernes bootloaderen
Sådan fjernes bootloaderen

Instruktioner

Trin 1

For at deaktivere downloadmanageren skal du kontrollere dens indstillinger og vælge "Ikke aktiv" ("Deaktiveret") i menuen. Hvis denne indstilling ikke er angivet, skal du fjerne bootloaderen. Den første mulighed er egnet, hvis applikationen er installeret direkte på et af de lokale drev på computeren.

Trin 2

Gå til det bibliotek, hvor applikationen til hurtigere download af indhold blev installeret, og vælg afinstallere.exe-filen ved at klikke på den med venstre museknap. Følg instruktionerne i afinstallationsguiden.

Trin 3

Hvis afinstallationsfilen mangler, eller du af en eller anden grund ikke kan køre den, skal du bruge komponenten Tilføj eller fjern programmer. Åbn "Kontrolpanel" gennem menuen "Start" og klik på det tilsvarende ikon. Vent, indtil der genereres en liste over alle applikationer, der er installeret på din computer.

Trin 4

Vælg det program, du vil fjerne fra listen, og vælg det med venstre museknap. Tilgængelige handlinger bliver aktive på højre side. Klik på knappen "Slet", og vent på, at operationen er afsluttet. Luk vinduet Tilføj eller fjern programmer ved at klikke på ikonet [x] øverst til højre i vinduet.

Trin 5

Hvis downloaderen er en af browsertilføjelserne, skal du deaktivere (eller fjerne) den på en anden måde. For eksempel Mozilla Firefox: start browseren på den måde, du er vant til, og vælg punktet "Værktøjer" i den øverste menulinje. I rullemenuen skal du klikke på punktet "Tilføjelser".

Trin 6

På højre side af siden, der åbnes, skal du klikke på ikonet "Udvidelser" og vente på, at listen genereres. Vælg downloadmanageren fra listen, og klik på knappen "Deaktiver" (eller "Fjern") til højre for tilføjelsesnavnet. Vent til browseren udfører handlingen, genstart browseren om nødvendigt.

Anbefalede: