Sådan ændres Bogstavet Cd

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Bogstavet Cd
Sådan ændres Bogstavet Cd

Video: Sådan ændres Bogstavet Cd

Video: Sådan ændres Bogstavet Cd
Video: Sådan ændre jeg motivsting i bogstaver i 5D 2024, April
Anonim

Lokale og flytbare drev, der er installeret på computeren, tildeles automatisk drevbogstaver. Hvis du af en eller anden grund har brug for at ændre bogstavet i cd-drevet eller en hvilken som helst anden disk, skal du bruge en speciel komponent i systemet.

Sådan ændres bogstavet cd
Sådan ændres bogstavet cd

Instruktioner

Trin 1

Computeradministration samler flere administrative værktøjer til Windows-operativsystemet. Dette gør det meget lettere for brugeren at få adgang til forskellige computerressourcer, herunder muligheden for at ændre bogstavet på enhver disk korrekt.

Trin 2

Der er flere måder at påberåbe sig Computer Management-komponenten. Tryk på Windows-tasten eller Start-knappen, vælg Kontrolpanel i menuen. I kategorien "Ydeevne og vedligeholdelse" skal du venstreklikke på ikonet "Administration" og vælge genvejen "Computerstyring". Hvis "Kontrolpanel" har et klassisk udseende, skal du lede af ikonet "Administrative værktøjer".

Trin 3

Alternativt kan du åbne menuen Start og højreklikke på ikonet Denne computer. I genvejsmenuen skal du vælge punktet "Kontrol" ved at klikke på det med venstre museknap. Det samme kan gøres ved at vælge emnet "Denne computer" på skrivebordet. En ny dialogboks åbnes.

Trin 4

Vinduet, der åbnes, er opdelt i to dele. Den venstre del indeholder en liste over tilgængelige ressourcer til visning; den har en træstruktur. Højre side viser oplysninger om det valgte emne. I afsnittet "Computerstyring" skal du udvide grenen "Lagringsenheder" og vælge underemnet "Diskhåndtering" med venstre museknap.

Trin 5

En liste over lokale og flytbare drev, der er installeret på din computer, vises. Flyt markøren til linjen med navnet på cd-drevet eller til miniaturebilledet i bunden af vinduet, og klik på venstre museknap. Når den ønskede disk er valgt, skal du åbne kontekstmenuen ved at højreklikke på den og vælge kommandoen "Skift drevbogstav eller sti til disk".

Trin 6

Et ekstra vindue åbnes. Fremhæv linjen med navnet på disken, og klik på knappen "Skift". I det nye vindue skal du vælge det ønskede bogstav ved hjælp af rullelisten i feltet "Tildel drevbogstav (AZ)" og klikke på OK-knappen. Anvend ændringerne, og luk alle vinduer i rækkefølge.

Anbefalede: