Sådan ændres Bogstavet I Et Afsnit

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Bogstavet I Et Afsnit
Sådan ændres Bogstavet I Et Afsnit

Video: Sådan ændres Bogstavet I Et Afsnit

Video: Sådan ændres Bogstavet I Et Afsnit
Video: Mønster af en Swinger frakke til en bluse kjole sundress. Let at sy 2 sømme Masterclass fra Vladanna 2024, April
Anonim

I nogle situationer bliver det nødvendigt at oprette nye partitioner eller ændre egenskaberne på eksisterende lokale diske for at give mere praktisk arbejde med harddisken.

Sådan ændres bogstavet i et afsnit
Sådan ændres bogstavet i et afsnit

Nødvendig

Partition Manager

Instruktioner

Trin 1

For at ændre det lokale drevbogstav i Windows 7 skal du følge nedenstående procedure. Åbn Kontrolpanel, og vælg indstillingen Store ikoner i øverste højre hjørne. Gå til menuen Administration. Vælg "Computeradministration".

Trin 2

Vælg "Diskhåndtering" i venstre kolonne i menuen, der åbnes. Højreklik på den diskpartition, du vil ændre bogstavet for. Vælg Skift drevbogstav eller drevsti.

Trin 3

Klik på knappen "Skift" i det vindue, der åbnes. Indstil et nyt brev til dette afsnit. Klik på knappen Anvend. Det anbefales stærkt ikke at ændre bogstavet i systempartitionen, medmindre det er absolut nødvendigt.

Trin 4

Hvis du ikke kunne ændre drevbogstavet ved hjælp af denne metode, eller hvis du simpelthen ikke har adgang til denne mulighed, skal du installere Partition Manager-programmet.

Trin 5

Kør det installerede program. Højreklik på den drevpartition, du vil ændre bogstavet for. Vælg Fjern drevbogstav. I advarselsvinduet, der vises, skal du klikke på knappen "OK".

Trin 6

Højreklik nu på dette afsnit igen, og vælg "Tilføj bogstav til disk". Vælg det ønskede drevbogstav, og klik på knappen "OK". Åbn nu menuen "Ændringer". Vælg "Anvend ændringer". Vent på, at processen med at ændre volumenbogstavet er afsluttet.

Trin 7

Du kan udføre processen med at ændre drevbogstavet under formateringen. Vælg det ønskede afsnit, og vælg "Format". Angiv filsystemformatet for lydstyrken. Vælg en klyngestørrelse, og klik på Næste.

Trin 8

I det nye vindue skal du vælge et drevbogstav og indstille husets etiket, hvis det kræves. Klik på knapperne Næste og Udfør. Åbn nu fanen "Ændringer". Vælg indstillingen Anvend ændringer.

Anbefalede: