Sådan Omdøber Du Et Program

Indholdsfortegnelse:

Sådan Omdøber Du Et Program
Sådan Omdøber Du Et Program

Video: Sådan Omdøber Du Et Program

Video: Sådan Omdøber Du Et Program
Video: Sådan laver du dine egne løntekster til lønsedlen 2024, Kan
Anonim

Inskriptionen, der findes i navnet på programvinduet (f.eks. "Etxt Antiplagiat" eller Opera), indstilles af programmøren på tidspunktet for skrivning af programgrænsefladen. Denne parameter er intern og kan ikke ændres efter anmodning fra brugeren. Derfor, hvis du vil ændre programmets navn, skal du bruge speciel software, for eksempel Bingo Scanner.

Sådan omdøber du et program
Sådan omdøber du et program

Nødvendig

Bingo Scanner-program

Instruktioner

Trin 1

Søg på Internettet og download Bingo Scanner-programmet til harddisken på din computer, og installer det derefter. Du kan finde den på webstedet allsoft.ru. Denne applikation bruges til at redigere udseendet på windows i operativsystemet. Programmet har adgang til alle vinduer i systemet, hvilket skaber et træ med vindueobjekter med parametre. Det er også værd at bemærke, at denne software bedst installeres på systemets lokale disk, det vil sige i det bibliotek, hvor operativsystemets pc er placeret.

Trin 2

Åbn Bingo Scanner ved at dobbeltklikke på ikonet. Programmets hovedvindue har mange ikoner til styring af indstillingerne til systemvinduerne. Programknapperne har indbyggede tip. For at se betydningen af en knap skal du trække musen hen over den.

Trin 3

Indtast i feltet "Eksekverbart filnavn" eller "Vinduetekst" navnet på det program, hvis vindue du vil redigere. Lad os sige, at du vil omdøbe The Bat! Find det eksekverbare mailervindue med Bingo Scanner, og dobbeltklik på det. Indtast et nyt navn til programmet, for eksempel Batman, og anvend ændringerne. Bingo Scanner ændrer programkoden, så det nye navn vises i alle tilfælde af windows.

Trin 4

Bingo Scanner kan ikke kun kontrollere udseendet af vinduer (ændre sæt af bestanddele, farver, gennemsigtighed), men også de processer, der kører i systemet. Find ud af om alle programmets funktioner ved at henvise til det indbyggede hjælpeafsnit. Når du ændrer nogle programmer, kan der opstå fejl, da systemparametrene i operativsystemet ændres, og dette kan føre til fejl.

Anbefalede: