Sådan ændres Vista Windows XP

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Vista Windows XP
Sådan ændres Vista Windows XP

Video: Sådan ændres Vista Windows XP

Video: Sådan ændres Vista Windows XP
Video: Шпаргалка 1 Как посмотреть версию операционной системы Windows XP Vista 7 8/8.1 2024, Kan
Anonim

Mange modeller af computere og bærbare computere sælges med et operativsystem, der allerede er forudinstalleret. For nogle brugere er dette praktisk, men for de fleste er det ikke helt sandt. Dybest set ligger hele problemet i vanskelighederne med at erstatte et operativsystem fra Microsoft med sin forgænger. Især gælder dette for ejere af computere med Windows Vista, som for det meste efterfølgende erstattede det med et mere pålideligt og produktivt Windows XP. Uden visse færdigheder er det imidlertid ikke så let at foretage en sådan erstatning.

Sådan ændres Vista Windows XP
Sådan ændres Vista Windows XP

Nødvendig

  • - computer;
  • - Windows XP-distributionssæt.

Instruktioner

Trin 1

Gem alle de data, du har brug for (musik, fotos, dokumenter, videoer osv.) På et flytbart drev eller til en dedikeret harddiskpartition, som du ikke vil formatere i fremtiden. Måske var din disk tidligere opdelt i passende sektorer, eller måske gjorde du partitioneringen selv. Under alle omstændigheder bliver du nødt til at formatere en af de tilgængelige harddiskpartitioner.

Trin 2

I BIOS-indstillingerne skal du indstille opstarten fra cd / dvd-drevet som en prioritetsstart for at kunne installere straks efter tænding. Gem ændringer, genstart computeren. Du kan også trykke på Esc-tasten ved opstart og vælge boot fra CD / DVD-drevet i det vindue, der vises, og derefter også gemme ændringerne og genstarte systemet.

Trin 3

Vælg at starte fra optisk disk ved opstart ved at trykke på tasten, når systemet kræver det. Følg instruktionerne fra installationsprogrammet nøje i NTFS-systemet, og afslut installationen på det lokale drev C. Formatering i NTFS-filsystemet er kun mulig, hvis din harddisk er mere end 32 gigabyte. Hvis lydstyrken virkelig er mindre, skal du formatere den i Fat 32.

Trin 4

Hvis installationsprogrammet støder på et problem med harddiskgenkendelse, kan du prøve at ændre SATA Native Mode til Disable. Dette gøres i BIOS.

Trin 5

Hvis det forrige trin ikke hjalp, kan du prøve at skrive harddiskcontrolerdriveren til eksterne medier, som kan downloades fra computerproducentens websted.

Trin 6

For senere at fjerne filer fra det forrige operativsystem skal du starte fra Windows XP-disken, vælge Systemgendannelse og derefter køre kommandoen fixboot. Genstart din computer.

Anbefalede: