Sådan ændres Vista-sprog

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Vista-sprog
Sådan ændres Vista-sprog

Video: Sådan ændres Vista-sprog

Video: Sådan ændres Vista-sprog
Video: Sådan ændres sprog i Business Central 2024, April
Anonim

Et system, der ofte købes og installeres på en computer, har et andet sprog, og det bliver nødvendigt at opdatere det til et nyt. Dette er slet ikke svært, du skal bare downloade og installere den relevante sprogpakke.

Sådan ændres Vista-sprog
Sådan ændres Vista-sprog

Instruktioner

Trin 1

Download et program kaldet "Windows Vista Multi-Language Package Installation Tools", version 2.55 eller nyere. Det bruges til at anvende det nye sprog til Windows Vista.

Trin 2

Download den krævede sprogpakke til sproget fra Microsofts websted. Hvis du har et 32-bit system, og Service Pack 1 er installeret på det, skal du gå til den relevante side og downloade den pakke, der passer til det.

Trin 3

Opret en mappe på en af harddiskpartitionerne. Det er bedst ikke at bruge lange mappenavne og stier for at undgå yderligere problemer med at installere sprogpakken. Forkort mappenavnet til 8 tegn uden mellemrum. Pak arkivet med applikationen ud i det, og kopier sprogpakken. Der skulle nu være en undermappe kaldet VistaMuiTools og *. EXE-filer til den sprogpakke, du vil installere.

Trin 4

Åbn VistaMuiTools-mappen, og vælg "Windows Vista MUI v2.55 x86.exe", hvis du har en 32-bit version af Windows Vista eller "Windows Vista MUI v2.55 X64.exe" til en 64-bit version. Filen skal køres med administrativ tilladelse, så sørg for at højreklikke og vælge Kør som administrator.

Trin 5

Bliv fortrolig med det åbnede vindue "Multi-Language Package Installation", og vælg installationen øverst på første måde. Du bliver bedt om at vælge startpakken til sprogpakken. Naviger til den mappe, du lige har oprettet, og vælg den ønskede *. EXE-fil. Derefter bliver du bedt om at angive navnet på outputfilen, som behandles af programmet og bruges til at anvende de nye sprogindstillinger til filen. Vælg et navn til din mappe, og lad standardfilnavnet være. Vent på, at værktøjet er færdig med at ændre systemets sprogindstillinger.

Anbefalede: