Sådan Arrangeres Ikoner

Indholdsfortegnelse:

Sådan Arrangeres Ikoner
Sådan Arrangeres Ikoner

Video: Sådan Arrangeres Ikoner

Video: Sådan Arrangeres Ikoner
Video: Hvordan sette inn ikoner i Powerpoint 2024, Kan
Anonim

I Windows indeholder skrivebordet ikoner til programmer, som grundlæggende er deres genveje til start. De kan placeres på forskellige måder ved at trække og slippe. Mapperne viser også ikoner til forskellige filer. Denne guide hjælper dig med at arrangere ikonerne på forskellige måder.

Skrivebordsikoner
Skrivebordsikoner

Nødvendig

Installeret operativsystem til Windows-familien

Instruktioner

Trin 1

For at opretholde orden på dit skrivebord skal du bruge de automatiske værktøjer, der leveres af operativsystemgrænsefladen. For at gøre dette skal du ringe til genvejsmenuen. Højreklik i ethvert ikonfrit område på skrivebordet.

Kontekstmenu i et frit område på skrivebordet
Kontekstmenu i et frit område på skrivebordet

Trin 2

Find elementet "Arranger ikoner" i den menu, der vises. Hold musen over det. Hvis den ekstra menu ikke vises, skal du klikke på venstre knap. I den menu, der åbnes, er der forskellige muligheder for at bestille ikoner. Elementerne "Navn", "Størrelse", "Type" og "Modificeret" indstiller sorteringsrækkefølgen. Vælg den ønskede sorteringsmulighed - efter navn, størrelse, udvidelse eller dato for de foretagne ændringer. Ikoner placeres en eller flere kolonner fra venstre kant af skrivebordet. Kun dem, der er standard, bliver ikke sorteret, såsom Min computer, Mine dokumenter og andre.

Kontekstmenu
Kontekstmenu

Trin 3

Vælg emnet "Automatisk". Dette får ikonerne til at stille sig på venstre kant af skrivebordet, og når du flytter dem, ændres rækkefølgen i de samme kolonner. Hvis dette ikke passer dig, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet "Automatisk".

Trin 4

Du kan indstille en sorteringsmetode, hvor ikonerne ikke indtager nogen position, men fastgøres fra hinanden i periodiske positioner ikke tættere end en bestemt fast afstand. Dette svarer til at placere ikoner ved knudepunkterne i et usynligt gitter. For at aktivere denne sorteringstilstand skal du bruge elementet "Juster til gitter".

Trin 5

Du kan arrangere ikoner i mapper. Menuen "Arranger ikoner" kaldes ved at klikke med højre museknap i et frit område i en åben mappe. Ellers kan det kaldes fra menuen "Vis", som er placeret øverst i mappevinduet. Dette menupunkt indstiller forskellige sæt sorteringsregler - "Sideminiaturer", "Fliser", "Ikoner", "Liste", "Tabel".

Anbefalede: