Sådan Oprettes Et USB-flashdrev Til Et Lokalt Drev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et USB-flashdrev Til Et Lokalt Drev
Sådan Oprettes Et USB-flashdrev Til Et Lokalt Drev

Video: Sådan Oprettes Et USB-flashdrev Til Et Lokalt Drev

Video: Sådan Oprettes Et USB-flashdrev Til Et Lokalt Drev
Video: SanDisk Ultra Dual Type-C USB 3.1 (USB-C + USB-A) 2024, Kan
Anonim

Opgaven med at omdanne et flytbart USB-drev til en harddisk bliver relevant, når du prøver at oprette et bootbart USB-drev til brug af Diskpart-værktøjet. Dette sker normalt, når du skal installere Windows OS version 7 fra XP-versionen. Løsningen på den valgte opgave ligger i at bruge Hitachi Microdrive mini-harddiskdriver.

Sådan oprettes et USB-flashdrev til et lokalt drev
Sådan oprettes et USB-flashdrev til et lokalt drev

Nødvendig

Hitachi Microdrive driver

Instruktioner

Trin 1

Årsagen til, at Diskpart-værktøjet ikke viser en flytbar USB-enhed, er tilstedeværelsen på hvert medie af en speciel Removable Media Bit-deskriptor, som er ansvarlig for at genkende drevet som en flytbar enhed af computerens operativsystem. Sletning af RMB-deskriptoren resulterer derfor i, at USB-nøglen vises som en harddisk.

Trin 2

Download og udpak Hitachi-driverarkivet i enhver midlertidig mappe. Brug dit installerede teksteditorprogram til at åbne filen cfadisk.inf og definere en linje med værdien% Microdrive_devdesc% = cfadisk_install, USBSTORDISK & VEN_JetFlash & Prod_TS1GJF168 & REV_0.00A7B03577C3F1B5 & 0.

Trin 3

Tilslut den krævede USB-enhed til computeren gennem porten, og åbn systemets hovedmenu ved at klikke på "Start" -knappen. Gå til dialogboksen "Kør", og indtast værdien for devmgmt.msc i "Åbn" -linjen. Giv Device Manager-værktøjet tilladelse til at køre ved at klikke på OK og udvide sektionen Diskenheder.

Trin 4

Ring til genvejsmenuen på dit flashdrev ved at klikke på højre museknap og vælg punktet "Egenskaber". Brug fanen "Detaljer" i dialogboksen, der åbnes til at definere enhedens forekomstkode og kopiere den fundne værdi til udklipsholderen ved samtidig at trykke på Ctrl + C-funktionstasterne.

Trin 5

Udskift USBSTOR … -værdien i filen cfadisk.inf med den gemte kode. Definer en streng med værdien Microdrive_devdesc = … i gruppen Strings og erstat den med enhver anden.

Trin 6

Gå tilbage til genvejsmenuen på dit USB-drev, og vælg elementet "Opdater driver". Anvend afkrydsningsfelterne i felterne "Nej, ikke denne gang" i det første vindue i guiden, "Installer fra en liste eller en bestemt placering" i det andet og "Søg ikke" i det tredje.

Trin 7

Brug indstillingen Have disk, og angiv mappen til filen cfadisk.inf i det næste vindue ved at klikke på knappen Gennemse. Bekræft dit valg i systemanmodningsvinduet, der åbner og afbryder USB-flashdrevet. Tilslut den oprettede disk igen, og følg formateringsproceduren.

Anbefalede: