Sådan Oprettes Et Nyt Lokalt Drev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Nyt Lokalt Drev
Sådan Oprettes Et Nyt Lokalt Drev

Video: Sådan Oprettes Et Nyt Lokalt Drev

Video: Sådan Oprettes Et Nyt Lokalt Drev
Video: ✅ ОТСЛЕЖИВАНИЕ ГОЛОВЫ ЧЕРЕЗ VIEWTRACKER ДЛЯ ДЛЯ ETS2 И ATS 1.41 2024, April
Anonim

Brug af flere lokale diske forbedrer systemets ydeevne og distribuerer logisk information på harddisken. Oftest skal du bruge specielle hjælpeprogrammer til at oprette en ny diskenhed.

Sådan oprettes et nyt lokalt drev
Sådan oprettes et nyt lokalt drev

Nødvendig

Acronis Disk Director

Instruktioner

Trin 1

Hvis der er et ikke-allokeret område på din computers harddisk, skal du bruge standard Windows 7-værktøjer til at oprette en ny lokal disk. Tænd din pc, og åbn Kontrolpanel.

Trin 2

Vælg menuen "System og sikkerhed". Gå til punktet "Administration". Find genvejen "Computerstyring", og dobbeltklik på den med venstre museknap. Åbn punktet "Diskhåndtering" i menuen "Lagringsenheder".

Trin 3

Højreklik på et ledigt område på harddisken. Vælg "Opret volumen". Vælg størrelsen på den nye lokale disk og dens filsystem. Genstart computeren, så ændringerne træder i kraft.

Trin 4

Hvis du har brug for at oprette en ny lokal disk ved hjælp af den ledige plads på en eksisterende partition, skal du bruge Acronis Disk Director. Installer det, og genstart din pc.

Trin 5

Start Disk Director, og vælg programmets manuelle tilstand. Fremhæv et lokalt drev, der skal partitioneres. Klik på knappen Split.

Trin 6

I den næste menu skal du angive de mapper, der automatisk flyttes til den nye sektion. Hvis du vil oprette en tom lydstyrke, kan du springe dette trin over. Klik på Næste, og indstil størrelsen på den nye lokale disk. Når du har forberedt sektionen, skal du klikke på knappen OK.

Trin 7

Find nu knappen Kør på værktøjslinjen, og klik på den. Bekræft starten på processen med at oprette en ny lokal disk. For at fortsætte med at køre Disk Director, skal du starte DOS-tilstand. Vent til det ønskede vindue vises, og klik på knappen "Genstart nu".

Trin 8

Processen med at oprette en ny lokal disk kan tage over en time. Når det er afsluttet, starter Windows-operativsystemet. Sørg for, at den nye partition vises på volumenlisten.

Anbefalede: