Hvordan Man Oversætter Til Sepia

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Oversætter Til Sepia
Hvordan Man Oversætter Til Sepia

Video: Hvordan Man Oversætter Til Sepia

Video: Hvordan Man Oversætter Til Sepia
Video: Влад А4 привел Младшего Брата к SCP ГОРКЕ 2024, Kan
Anonim

En måde at skabe effekten af et gammelt fotografi er at simulere et sepia-billede. Ved at bruge et antal filtre i Photoshop-grafikeditoren, der er anvendt på et farve- eller sort / hvid-billede, kan du skabe effekten af en sådan farve.

Sådan oversættes til sepia
Sådan oversættes til sepia

Nødvendig

  • - Photoshop-program;
  • - billede.

Instruktioner

Trin 1

En måde at hurtigt simulere en sepiafarve på er at lægge billedet over med et oversvømmet lag. For at gøre dette skal du åbne billedet i Photoshop og tilføje et nyt udfyldningslag til dokumentet ved hjælp af indstillingen Ensfarvet, der findes i gruppen Nyt udfyldningslag i menuen Lag. Når du vælger en udfyldningsfarve fra paletten, skal du indtaste 704214 i feltet for den sekscifrede farvebetegnelse. Anvend den oprettede udfyldning på billedet i farvetilstand.

Trin 2

Et lignende, men lidt mindre kontrasterende resultat opnås, hvis du anvender Hue / Saturation-indstillingen til at farve billedet. Vælg farve 704214 som din forgrundsfarve, og indsæt et justeringslag over det åbne foto. Anvend Hue / Saturation-indstillingen til dette, som findes i gruppen Ny justeringslag i menuen Lag. Slå indstillingen Colorize til i indstillingsvinduet.

Trin 3

Du kan farve billedet i sepiafarve ved hjælp af et gradientkort. For at gøre dette skal du anvende et justeringslag på det billede, der er åbnet i editoren, ved hjælp af indstillingen Gradient Map fra gruppen New Adjustment Layer. Klik på gradientstrimlen, der åbnes, og juster overgangen fra hvid til sepia. Billedet farvet på denne måde bliver mere kontrasterende, hvis du lægger et justeringslag på billedet i farvetilstand.

Trin 4

Ved hjælp af indstillingen Fotofilter kan du få en sepia-effekt på et foto, der tidligere var konverteret til sort og hvid. For at gøre dette skal du bruge indstillingen Desaturate i gruppen Justeringer i billedmenuen eller skifte billedet til gråtonetilstand ved hjælp af indstillingen Gråtoner i tilstandsgruppen i den samme menu. Billedet konverteret til gråtoner skal returneres til RGB-tilstand ved hjælp af indstillingen Gruppegruppe.

Trin 5

Brug indstillingen Photo Filter New Adjustment Layer til at oprette et justeringslag. Vælg Sepia fra filterlisten, og aktiver indstillingen Bevar lysstyrke i indstillingerne. Juster parameteren Densitet for at ændre den grad, hvor effekten anvendes.

Trin 6

Gem det farvede øjebliksbillede med indstillingen Gem som i menuen Filer.

Anbefalede: