Hvordan Man Oversætter Til Engelsk Skrifttype

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Oversætter Til Engelsk Skrifttype
Hvordan Man Oversætter Til Engelsk Skrifttype

Video: Hvordan Man Oversætter Til Engelsk Skrifttype

Video: Hvordan Man Oversætter Til Engelsk Skrifttype
Video: spejd-kode oversæt fra kode 2024, Kan
Anonim

Ikke en enkelt russisktalende bruger af en pc kan klare sig uden at ændre tastaturlayoutet til engelsk, da der er skrevet internetadresser, mange kommandoer og kaldenavne. At skifte tastaturet til det engelske layout vil ikke være svært selv for en uerfaren bruger, og der er flere måder at gøre dette på.

Hvordan man oversætter til engelsk skrifttype
Hvordan man oversætter til engelsk skrifttype

Instruktioner

Trin 1

Den nemmeste måde at oversætte dit tastatur til en engelsk skrifttype er at bruge en tastaturgenvej, der er specielt designet til dette. I indstillingerne for de fleste operativsystemer er denne tastaturgenvej som standard "Alt + Shift". Tryk først på Alt, og tryk derefter på Skift uden at frigive det. Tastaturlayoutet skifter til engelsk, og denne ændring afspejles i sproglinjen, som er placeret i nederste højre hjørne af skærmen til venstre for uret. Det aktuelle layout er angivet med to symboler: på det RU - russisk, EN - engelsk.

Trin 2

Du kan også ændre tastaturlayoutet uden at ty til tastaturgenveje. For at oversætte tastaturet til en engelsk skrifttype skal du flytte musemarkøren over sproglinjen og klikke på det med venstre museknap. Derefter vises en liste over alle mulige tastaturlayouts øverst. Placer markøren på linjen med påskriften "EN engelsk" og klik på den med venstre museknap. Tastaturet skifter til engelsk layout.

Trin 3

Blandt andet kan processen med at skifte til det engelske layout automatiseres. For at gøre dette skal du downloade Punto Switcher-programmet. Efter installationen begynder programmet at køre i baggrunden, og hver gang du begynder at skrive et sæt bogstaver atypisk for det givne sprog, skifter programmet automatisk tastaturlayoutet. Denne løsning forbedrer bekvemmeligheden ved at arbejde på en computer betydeligt.

Anbefalede: