Sådan Flettes To Lag I Photoshop

Indholdsfortegnelse:

Sådan Flettes To Lag I Photoshop
Sådan Flettes To Lag I Photoshop

Video: Sådan Flettes To Lag I Photoshop

Video: Sådan Flettes To Lag I Photoshop
Video: Как исправить отставание в Photoshop 2021 2024, Kan
Anonim

Hvis et element i projektet, for eksempel en smukt designet indskrift, takket være din indsats, har taget den ønskede form, kan du kombinere komponenterne i dette element (lag) i en enkelt helhed. Adobe Photoshop har de nødvendige værktøjer til dette.

Sådan flettes to lag i Photoshop
Sådan flettes to lag i Photoshop

Instruktioner

Trin 1

Åbn programmet, og opret et nyt dokument i det: klik på menupunktet File (i den russiske version "File")> New ("New"), eller brug genvejstasterne Ctrl + N. I vinduet, der vises, i felterne Højde og Bredde, skal du f.eks. Specificere 500 hver. I feltet Baggrundsindhold skal du indstille Gennemsigtig og klikke på OK. Et nyt projektvindue vises i programmets arbejdsområde.

Trin 2

Som standard er der allerede et lag i projektet med intet på det. Vælg penselværktøjet ved hjælp af indstillingslinjen (placeret under filmenuen), juster det efter eget valg og mal noget. Nu er dette lag ikke længere tomt, det indeholder det, du malede med penslen.

Trin 3

Vælg tekstværktøjet. Venstreklik på en vilkårlig del af dokumentet. Skriv enhver indskrift fra tastaturet. Klik på Foretag eventuelle aktuelle redigeringsknapper placeret i højre side af værktøjsindstillingslinjen og vist som et flueben. Du har nu et andet lag.

Trin 4

Aktivér Move-værktøjet ("Move", genvejstast V) og eksperimenter med placeringen af lagene. For at begynde at manipulere et bestemt lag skal du først vælge det: Venstreklik på det i listen over lag. Husk, at når lagene er slået sammen, bliver sådanne manipulationer med hvert lag separat umulige.

Trin 5

Flet lagene. Dette kan gøres på flere måder. Hold først Ctrl nede, vælg begge lag ved at venstreklikke på hvert af dem, højreklik for at åbne rullemenuen og vælg Flet lag. For det andet - som i det første tilfælde skal du vælge begge lag, klikke på menupunktet Lag ("Lag")> Flet lag ("Flet lag"). For det tredje - vælg begge lag og klik på tastekombinationen Ctrl + E. Hvis begge lag er synlige, dvs. et ikon med øje er synligt til venstre for hvert af dem, kan du bruge den fjerde metode - tryk på Ctrl + Skift + E-tasterne.

Anbefalede: