Sådan Bestemmes Filstien

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bestemmes Filstien
Sådan Bestemmes Filstien

Video: Sådan Bestemmes Filstien

Video: Sådan Bestemmes Filstien
Video: Hvordan bestemmes jagttider? 2024, Kan
Anonim

Det er meget mere praktisk at starte programmer ved hjælp af genveje. Dette gør det unødvendigt at åbne en harddiskpartition hver gang, derefter en mappe og kun derefter køre programmet. Den samme situation er med mapper. Det er lettere at oprette en genvej til den og åbne den på et sekund med et dobbeltklik. Men nogle gange bliver det nødvendigt at finde ud af stien til den fil, som denne genvej er knyttet til. For eksempel, hvis du vil flytte den originale mappe til en anden placering.

Sådan bestemmes filstien
Sådan bestemmes filstien

Nødvendig

Computer med Windows OS

Instruktioner

Trin 1

For at bestemme stien til filen skal du klikke på den genvej, du vil installere den med, med højre museknap. Derefter vises en kontekstmenu, i den skal du vælge kommandoen "Egenskaber". Dernæst vises et vindue, hvor du klikker på fanen "Genvej".

Trin 2

Der er flere parametre i vinduet, der vises. Parameteren Arbejdsmappe angiver navnet på den mappe, hvor filen der henvises til ved genvejen, er placeret, og Objektparameteren angiver den fulde sti til den. Først markerer linjen "Objekt" harddiskens partition og derefter direkte mappen, hvor den ligger. Nederst i vinduet er indstillingen Filplacering. Hvis du klikker på det med venstre museknap, åbnes et vindue med den mappe, hvor filen er gemt.

Trin 3

Hvis du f.eks. Skal finde stien til filen til en bestemt proces, der kører i operativsystemet, kan du gøre det sådan. Tryk på Ctrl-Alt-Del-tastekombinationen på tastaturet, hvorefter et vindue vises på computerskærmen. I dette vindue skal du vælge "Jobliste". Eller tryk på tastekombinationen Ctrl-ShIft-Esc, så starter den med det samme.

Trin 4

Gå til fanen "Processer" i task manager, der vises. Vælg den proces, som du vil finde stien til filen på listen ved at højreklikke på den. Derefter vises et vindue med information om objektet. I linjen "Type" vil der være henholdsvis oplysninger om dens type og lige nedenfor - linjen "Placering". Den fulde sti til filen er angivet i den. Hvis du også klikker på fanen "Detaljer", kan du finde ud af yderligere oplysninger om det, for eksempel dets oprindelige navn, ophavsret osv. Hvis du ønsker det, kan du finde ud af om de digitale signaturer af objektet, til dette du skal bare gå til fanen, der kaldes: "Digital Signatures".

Anbefalede: