Sådan Opdateres Kaspersky-signaturer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opdateres Kaspersky-signaturer
Sådan Opdateres Kaspersky-signaturer

Video: Sådan Opdateres Kaspersky-signaturer

Video: Sådan Opdateres Kaspersky-signaturer
Video: Урок №1 - Установка Kaspersky Security Center 10 2024, Kan
Anonim

Ethvert antivirusprogram skal opdateres regelmæssigt for pålideligt at beskytte din computer mod malware og for at fungere korrekt. Hvis du har en licenseret version, er opdateringerne til tiden. Men dette forudsættes, at du har adgang til Internettet.

Sådan opdateres Kaspersky-signaturer
Sådan opdateres Kaspersky-signaturer

Instruktioner

Trin 1

Hvis du ikke har forbindelse til internettet, modtages der ingen opdateringer. Over tid vil du modtage en besked fra antivirussoftwaren på din personlige computer om, at trusselssignaturerne er forældede, og at din computer ikke længere er beskyttet. På samme tid kan forskellige ondsindede programmer trænge ind, som automatisk distribueres via Internettet såvel som informationsbærere.

Trin 2

Hvad skal der gøres? For ethvert antivirusprogram, inklusive Kaspersky, skal du først opdatere trusselsunderskrifterne. For at gøre dette skal du slutte din computer til internettet. Åbn Kaspersky-hovedvinduet. Dette kan gøres på to måder. Hvis du har et programikon installeret på skrivebordet, skal du dobbeltklikke på det. Eller åbn dit antivirusprogram fra startmenuen.

Trin 3

Når hovedvinduet er åbent, skal du finde fanen "Service" til venstre og i den kommandoen "Opdater trusselsignaturer". Kør denne kommando ved at klikke på den med venstre museknap. Opdateringsvinduet åbnes. Den grønne bjælke viser, hvor mange opdateringer der er downloadet. Når signaturerne opdateres fuldt ud, er denne bjælke fuld. Du skal bare tænde beskyttelsen.

Trin 4

Hvis signaturopdateringen af en eller anden grund ikke skete, skal du gå til det officielle Kaspersky Lab-websted. På webstedet tilbyder specialister databaseopdateringer til forskellige versioner af antivirusprogrammet i zip-arkiver. Download et sådant arkiv til din version og installer databasen på din computer. Husk, at du skal have WinZIP eller WinRAR arkiver installeret for at åbne databasen. Sådan software følger ikke med operativsystemet, så du skal selv installere det.

Anbefalede: