Sådan Opdateres Kaspersky Uden Licens I

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opdateres Kaspersky Uden Licens I
Sådan Opdateres Kaspersky Uden Licens I

Video: Sådan Opdateres Kaspersky Uden Licens I

Video: Sådan Opdateres Kaspersky Uden Licens I
Video: Активация KAV и KIS в 2017 году без ключей))) 2024, Kan
Anonim

Det største problem med at opdatere Kaspersky Anti-Virus er forbundet med behovet for at købe en licens til at opdatere sine databaser. Omkostningerne ved en sådan licens er ret høje. Det er muligt at omgå denne begrænsning ved hjælp af det specielle Frost_KIS-program og muligheden for at opdatere Kaspersky fra en 30-dages prøveversion. Dette er meget let at gøre, hele proceduren består af seks trin og tager ikke mere end tre minutter.

Sådan opdateres
Sådan opdateres

Nødvendig

Frost_KIS-program

Instruktioner

Trin 1

Deaktiver Kaspersky Anti-Virus. For at gøre dette skal du højreklikke på antivirusikonet på proceslinjen og vælge menupunktet "Afslut" (det laveste punkt i menuen). Dette skal gøres, så når Frost_KIS-programmet startes, sletter Kaspersky Anti-Virus det ikke som en virus.

Trin 2

Du skal åbne Frost_KIS-programmet og klikke på knappen "Nulstil aktivering". Vent, indtil programmet bekræfter, at aktivering er nulstillet, hvorefter du kan lukke programmet.

Trin 3

Det er nødvendigt at fjerne “Frost_KIS” -programmet efter at have gemt det i et adgangskodebeskyttet arkiv eller på et eksternt lagermedium. Hvis dette ikke gøres, fjernes Frost_KIS-programmet uigenkaldeligt første gang Kaspersky Anti-Virus startes som en virus.

Trin 4

Sørg for, at din computer har forbindelse til internettet. Dette er nødvendigt for at aktivere prøveversionen af Kaspersky Anti-Virus i en periode på 30 dage. Hvis din computer ikke har forbindelse til internettet, skal du oprette en forbindelse.

Trin 5

Find Kaspersky Anti-Virus i Start-menuen, og åbn den. I det vindue, der vises, skal du vælge elementet "Aktiver prøveversion" og klikke på OK-knappen. Derefter skal du vente til slutningen af aktiveringen og lukke dette vindue.

Trin 6

Højreklik på antivirusikonet på proceslinjen, og vælg menupunktet Opdater (det øverste punkt i menuen). Klik på knappen "Kør opdatering" i programvinduet, der åbnes. Derefter ændrer knappen sit udseende til "Stop opdatering", og under opdateringens varighed og størrelse vises. Når opdateringen er afsluttet, får knappen igen formen "Udfør opdatering".

Anbefalede: