Hvordan Man Laver En Dråbe Vand

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Dråbe Vand
Hvordan Man Laver En Dråbe Vand

Video: Hvordan Man Laver En Dråbe Vand

Video: Hvordan Man Laver En Dråbe Vand
Video: Hvordan man laver MSM øjendråber 2024, April
Anonim

Photoshop giver dig mulighed for at oprette en række visuelle effekter for at give en bestemt stil til dine bogstaver og grafik. For eksempel kan du ved hjælp af Photoshop nemt oprette tekst med is-, ild- eller vandtekstur. Lad os overveje et par enkle trin for at oprette en indskrift i Photoshop i form af volumetriske dråber.

Hvordan man laver en dråbe vand
Hvordan man laver en dråbe vand

Instruktioner

Trin 1

Opret et nyt dokument i Photoshop, og skriv ethvert ord i en passende skrifttype på en hvid baggrund. Vælg penselværktøjet fra værktøjslinjen, og mal bogstaverne og omkring dem med afrundede og langstrakte fritformede dråber.

Trin 2

Klik på et af lagene med højre museknap, og vælg Flad billede for at flette dråberne og tekstlagene. Åbn paletten Kanaler, og opret en kanalmaske ved at trække miniaturebilledet af et af kanallagene til miniaturebilledet Ny kanal. Tryk på tastaturgenvejen Ctrl + Skift + I for at invertere kanalen.

Trin 3

Opret et baggrundsbillede til teksten - opret et nyt dokument, og tænd for visningen af gitteret (Vis> Vis gitter). Aktiver derefter indstillingen Snap To Grid. Fokuser på gitteret, træk dokumentet i firkanter og udfyld dem med lyseblå og mørkeblå skiftevis i et skakternet mønster.

Trin 4

Vælg baggrunden, og gem den som en struktur ved at vælge indstillingen Definer mønster i menuen Rediger. Åbn nu bogstavdokumentet igen, og indstil baggrundsudfyldningen ved at vælge den oprettede struktur (Mønster). Sluk bogstaverlaget midlertidigt ved at klikke på øjeikonet ved siden af laget og derefter åbne menuen Filter. I afsnittet Render skal du vælge indstillingen Lyseffekter. Indstil belysningen af baggrundsstrukturen, så den ser mere interessant ud.

Trin 5

Tilslut nu bogstaverlaget igen og kopier kanalen. Gør kanalen aktiv, åbn derefter menuen Filter og vælg indstillingen Gaussian Blur med en sløringsradius på 6 pixels. Åbn nu menuen Billede og åbn sektionen Niveauer. Juster inputniveauer som følger: 36, 1,00, 54.

Trin 6

Opret et nyt lag, fyld det med hvidt, og indlæs den kopierede kanal med bogstaver ved at vælge indstillingen Valg af indlæsning fra menuen Vælg. Udfyld markeringen med sort på bogstaverlaget, og slet derefter markeringen.

Trin 7

Gør bogstaverne volumetriske ved at sløre dem med Gaussian Blur-filteret, og åbn derefter filtermenuen i Stiliser> Præg-sektionen, og indstil vinklen: - 45, Højde: 6 og Beløb: 100%. Derefter skal du åbne sektionen Juster i menuen Billede og vælge Kurver.

Trin 8

Indstil de relevante værdier for input - outputniveauer for at gøre billedet endnu større. Du kan også tilføje volumen til bogstaverne ved hjælp af filteret Kunstnerisk> Plastindpakning. Indstil bogstaverlaget som aktivt, og skift blandingstilstanden for baggrunden og bogstaverlaget til Hårdt lys. Brug Deplace Filter til at skabe en lysbrydningseffekt i gennemsigtige bogstaver.

Anbefalede: