Sådan Indsættes En Anden Harddisk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indsættes En Anden Harddisk
Sådan Indsættes En Anden Harddisk

Video: Sådan Indsættes En Anden Harddisk

Video: Sådan Indsættes En Anden Harddisk
Video: Sådan Sætter du din sekundære harddisk op! (Windows 7, 8 u0026 10 - VIRKER!) 2024, Kan
Anonim

For at øge mængden af permanent hukommelse på din computer skal du tilslutte en ekstra harddisk. Naturligvis skal dette udstyr være korrekt valgt og tilsluttet.

Sådan indsættes en anden harddisk
Sådan indsættes en anden harddisk

Instruktioner

Trin 1

Find først ud af, hvilken type harddiske, der kan tilsluttes din computers bundkort. Til dette er det bedre at bruge den visuelle metode til at identificere stik. Åbn taget på systemenheden, og undersøge dens indhold.

Trin 2

Hvis der er tilsluttet to små kabler til harddisken, skal du bruge en ny harddisk med et SATA-stik. Hvis harddisken er tilsluttet bundkortet via et bredt båndkabel og et lille firetrådskabel, skal du have en IDE-harddisk.

Trin 3

Nogle bundkort har begge porte til tilslutning af harddiske. Normalt er DVD-drev tilsluttet via IDE-stik. I denne situation kan du bruge begge typer harddiske. Få den harddisk, der passer til dig.

Trin 4

Tilslut den købte enhed til den valgte sløjfe. Tilslut netledningen til den. Bemærk, at hvis du planlægger at bruge denne harddisk som et systemdrev i fremtiden, skal du ikke slutte den til det samme båndkabel med et DVD-drev.

Trin 5

Tænd din computer, og hold Del-tasten nede. Dette er nødvendigt for at åbne BIOS-menuen. Gå nu til menuen Boot Device. Find Boot Device Priority og åbn den. Sørg for, at din primære harddisk stadig er først på listen. Ellers skal du angive den harddisk, hvorfra du vil starte Windows.

Trin 6

Tryk nu på F10-tasten, eller vælg Gem og afslut, og tryk på Enter-tasten. Vent til indlæsningen af operativsystemet er afsluttet. Vent mens systemet registrerer den nye harddisk og installerer drivere til den.

Trin 7

Hvis du har tilsluttet en helt ny harddisk, skal du formatere den inden brug. Tryk på Start- og E-tasterne for at gå til menuen Denne computer.

Trin 8

Vælg den nye harddisk, og højreklik på den. Gå til "Format" -elementet. Angiv klyngestørrelse (standard) og diskfilsystemsystemtype. Fjern markeringen af indstillingen Hurtig (ryd indholdsfortegnelse), og klik på knappen Kom godt i gang. Vent, indtil disken er formateret.

Anbefalede: