Sådan Oprettes Et Lokalt Netværk I Klasseværelset

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Lokalt Netværk I Klasseværelset
Sådan Oprettes Et Lokalt Netværk I Klasseværelset

Video: Sådan Oprettes Et Lokalt Netværk I Klasseværelset

Video: Sådan Oprettes Et Lokalt Netværk I Klasseværelset
Video: Subnet Mask - Explained 2024, Kan
Anonim

For effektivt at lære, hvordan man arbejder med en computer i klasseværelset, skal du vide, hvordan du korrekt opretter et lokalt netværk mellem enheder og gør klasser for studerende så bekvemme som muligt.

Sådan oprettes et lokalt netværk i klasseværelset
Sådan oprettes et lokalt netværk i klasseværelset

Instruktioner

Trin 1

Tilslut og konfigurer det nødvendige udstyr til at oprette et lokalt netværk. Hovedelementet, der giver dig mulighed for at konfigurere netværket, er faktisk netværkskortet. Den findes på alle moderne computere, men hvis den ikke er der, skal du forbinde den separat. Dette element skal være til stede på alle enheder, der er tilsluttet LAN. Tilslut alle computere til routeren ved hjælp af et par med snoet par: Tilslut den ene ende til routeren og den anden til netværkskortet i systemenheden.

Trin 2

Konfigurer en individuel IP-adresse til hver computer i klasselokalet. Gå til "Start", og vælg menupunktet "Kontrolpanel". I vinduet, der åbnes, skal du finde "Netværksforbindelser" og klikke på dem. Fra ikonerne, der vises på skærmen, skal du vælge den, der er ansvarlig for det lokale netværk, og åbne genvejsmenuen i dette afsnit med venstre museknap. Klik på Egenskaber.

Trin 3

Klik en gang på afsnittet Internetprotokol (TCP / IP), og klik på knappen "Egenskaber". I de åbnede indstillinger skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Vælg den næste IP" og skrive følgende numre i feltet: 192.168.1.1. Overfor ordene "Subnetmaske" skal følgende kode være: 255.255.255.0 (denne kode er universel for alle pc'er i klasselokalet). IP-computere, der er tilsluttet netværket, skal adskille sig fra hinanden med det sidste ciffer i området fra 1 til 255.

Trin 4

Indstil computernavnet. Gå til mappen "Kontrolpanel" i sektionen "System" og derefter til fanen "Computernavn". Ved at trykke på "Skift" -knappen skal du udfylde de ønskede oplysninger og markere punktet "Arbejdsgruppe" og også give et navn til denne gruppe. Computernavne må ikke gentages.

Trin 5

Konfigurer adgangsrettigheder. For at gøre dette skal du gå til punktet "Brugerkonti" i kontrolpanelet og aktivere ikonet "Gæst". Gå derefter til afsnittet "Administration" i samme bibliotek, og klik på afsnittet "Lokal politik". I den opdagelsesrejsende, der åbnes, skal du klikke på "Tildeling af rettigheder til brugere". Nu på højre side af opdagelsesrejsende skal du slette linjen "Adgang nægtet: gæst" ved at trykke på Slet.

Trin 6

Del filer. For at gøre dette skal du vælge den ønskede mappe på administratorens computer og vælge Egenskaber i genvejsmenuen. På fanen "Adgang" skal du konfigurere de parametre, der passer til dig.

Anbefalede: