Sådan Tælles Antallet Af Tegn

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tælles Antallet Af Tegn
Sådan Tælles Antallet Af Tegn

Video: Sådan Tælles Antallet Af Tegn

Video: Sådan Tælles Antallet Af Tegn
Video: СУПЕР УЗОР КРЮЧКОМ /УНИКАЛЬНЫЕ столбики КРЮЧКОМ/ОДИН приём МНОГО вариантов/ 2024, Kan
Anonim

Forfattere af artikler, journalister samt studerende, der skriver semesteropgaver eller oversætter udenlandske noter, skal ofte tælle antallet af ord og tegn i teksten, der er skrevet på computeren. Denne opgave kan ikke løses manuelt med et dusin sider med information. Derfor bruges specielle programmer og tjenester.

Sådan tælles antallet af tegn
Sådan tælles antallet af tegn

Nødvendig

Microsoft Office Word eller en tekst stave- og tegnoptællingstjeneste (for eksempel Advego eller Sign reader)

Instruktioner

Trin 1

Et af de mest almindelige programmer til oprettelse og redigering af tekstdokumenter er Microsoft Office Word. I versioner af dette program, der starter i 2003, tælles antallet af tegn som følger: Vælg det stykke tekst, hvor du vil tælle tegnene. Hvis der ikke er valgt nogen sektion, tæller Microsoft Word tegn i hele dokumentet, eksklusive sidetal og tekst i sidehoved og sidefod. Vælg kommandoen "Statistik" i rullemenuen "Værktøjer". I det vindue, der vises, tælles antallet af tegn i teksten eller et stykke tekst under hensyntagen til og ikke medregnede mellemrum samt antallet af ord, linjer og afsnit.

Trin 2

I versioner af Microsoft Office Word 2007 og 2010 nederst på skærmen til venstre ved siden af sidenummereringen er en celle med antallet af ord angivet på et specielt panel. Klik på den, og du vil se det samme felt med antallet af tegn i teksten som i Word 2003.

Trin 3

Hvis din computer ikke har Microsoft Office, kan du bruge gratis internettjenester såsom "Advego" og scriptet "Sign Reader".

Tjenesten til optælling af tegn og stavekontrol “Advego” findes på www.advego.ru/text. Kopier din tekst ind i den, og du vil se antallet af tegn i øverste højre hjørne af formularen til indsættelse af tekst. Hvis du klikker på "Kontroller", tæller tjenesten antallet af mellemrum, ord og fejl

Manuskriptet "Znokoschitalka" findes på www.8nog.com/counter/index.php. Princippet er det samme - indsæt din tekst i en tom form og tryk på knappen "Beregn", hvorefter du ser resultatet i højre kolonne på webstedet, udtrykt med antallet af tegn med og uden mellemrum samt antal ord og sætninger.

Anbefalede: