Sådan Slukkes Nod

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slukkes Nod
Sådan Slukkes Nod

Video: Sådan Slukkes Nod

Video: Sådan Slukkes Nod
Video: Умное окно - автоматизация проветривания комнаты, интеграция в Home Assistant 2024, Kan
Anonim

For at antivirusprogrammet ikke distraherer dig med dets advarsler forgæves, hvor der ikke er fare for at få en virus, kan du midlertidigt suspendere dets arbejde. Det vil også øge hastigheden på din pc. Der er flere måder at deaktivere Nod32 antivirus på.

Sådan slukkes Nod
Sådan slukkes Nod

Instruktioner

Trin 1

Det er værd at bemærke, at det er bedre ikke at slukke for beskyttelse i mere end en dag, især for dem, der aktivt bruger internettet. Hvis du scanner hele harddisken for vira og derefter slukker for antivirusprogrammet i et par timer, vil det være helt rigtigt.

Trin 2

Den nemmeste måde at deaktivere Nod32 er via task manager. Tryk på Ctrl, alt="Image" og Delete-tasterne på samme tid, og vælg fanen "Processer" i vinduet, der vises i Jobliste. Find processen med navnet egui.exe, og "dræb" den ved at klikke på knappen "Afslut" og bekræfte valget eller ved at trykke på Slet-tasten.

Trin 3

Du kan ikke deaktivere selve antivirusprogrammet, men kun beskyttelsesfunktionen. Højreklik på Nod32-ikonet i bakken og i det vindue, der vises, skal du vælge emnet kaldet "Deaktiver virus- og spywarebeskyttelse."

Trin 4

Du kan også hurtigt afslutte Nod32-programmet ved at højreklikke på antivirusikonet i bakken og vælge "Afslut" i vinduet Kontrolcenter, der vises.

Trin 5

Hvis du ikke længere har brug for Nod32-tjenester, skal du gå til menuen "Start", der vælge "Tilføj eller fjern programmer" og derefter klikke på knappen Afinstaller for at finde programmet på listen. Dette fjerner Node fuldstændigt fra din pc. Derudover kan du bruge specialiserede værktøjer til at rense registreringsdatabasen og fjerne programmer såsom CCleaner og andre.

Trin 6

Den følgende metode hjælper dig med at løse det problem, der opstår, når det program, du kører, er inkompatibelt med antivirussoftware. Opret en genvej på dit skrivebord, angiv services.msc som stien til det, og klik på OK-knappen. Klik derefter på denne genvej, som åbner Service Manager. Find Nod32-tjenesten, og højreklik for at åbne rullemenuen ved at vælge Stop. Dette sætter Nod32-kernen på pause. Hvis du ikke vil rode med genvejen, skal du kigge efter "Services" -punktet i "Kontrolpanel", alene eller gennem "Søg".

Anbefalede: