Hvad Er Punto Switcher Til?

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Punto Switcher Til?
Hvad Er Punto Switcher Til?

Video: Hvad Er Punto Switcher Til?

Video: Hvad Er Punto Switcher Til?
Video: punto switcher 2024, Kan
Anonim

Problemet med ikke-omskiftede tastaturlayouts hjemsøger bogstaveligt talt folk, der fører forretningskorrespondance, sender en besked til forummet og skriver lange tekster af dokumenter. For at undgå at skulle indtaste tekst, der er indtastet i det forkerte tastaturlayout, er der det populære Punto Switcher-program.

Hvad er punto switcher til?
Hvad er punto switcher til?

Punto Switcher: smart switch tastaturlayout

Den første og måske den vigtigste funktion af softwareproduktet, som blev født for næsten ti år siden, er at ændre tastaturlayoutet automatisk. I oversættelse betyder punto switcher "skiftepunkt".

Desuden indeholder Punto Switcher næsten alle verdens sprog, og det bestemmer nemt, hvad du præcist ønskede at skrive, og i hvilket layout. Bestemmelse af det korrekte typesprog sker efter at have skrevet 3-4 tegn i det forkerte layout.

Ud over det faktum, at programmet skifter tastaturlayout automatisk og registrerer det ønskede sprog, ændres bogstaverne, der er indtastet i det forkerte layout, også til de ønskede. Dette sparer dramatisk tid og sparer dig for at indtaste igen.

Punto Switcher er et smart program, men det er heller ikke perfekt. Derfor, efter installation, hvis det er nødvendigt, skal softwaren læres lidt og derved redde dig selv fra falske positive. Uddannelsen gennemføres gennem indstillingerne, hvor du skal finde en liste over undtagelsesord og tilføje ofte anvendte forkortelser til den, så Punto Switcher ikke reagerer på dem som skrivefejl.

Mens du bruger programmet, kan du føje til listen over undtagelser, hvis Punto pludselig ikke genkender nogen af de ord, du skriver.

Punto Switcher: Stealthy Spy

Ud over funktionen til at ændre tastaturlayoutet har Punto Switcher også en dagbogmulighed. Det består i, at programmet omhyggeligt registrerer alle tastetryk på tastaturet i en tekstfil.

Dagbog i Punto Switcher kan være praktisk til at gendanne utilsigtede slettede tekster. For eksempel har du skrevet et essay eller semesteropgave i lang tid, og pludselig gik strømmen ud. Et kontorprogram er ofte i stand til at gengive ikke al teksten efter en fejl eller slet ikke gemme filen, og Punto Switcher-dagbogen "husker" alt og vil spare dig for at skulle skrive alt igen.

Dagbogen gemmer ikke formatering af teksten, men det er ikke et stort tab, når man gendanner flere dusin ark ark, der ikke blev gemt i kontorpakken.

Dagsindstillingen i Punto Switcher bruges også af nogle brugere til at huske tidligere indtastede adgangskoder. Forresten kan selve dagbogen også lukkes med en adgangskode, så ingen undtagen dig kan læse dine tastaturlogfiler. Lukning af dagbogen for en adgangskode udføres via programindstillingerne, fanen "Dagbog".

Anbefalede: