Sådan Deaktiveres Punto Switcher

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Punto Switcher
Sådan Deaktiveres Punto Switcher

Video: Sådan Deaktiveres Punto Switcher

Video: Sådan Deaktiveres Punto Switcher
Video: Работа в Punto switcher. Обзор и возможности Punto switcher 2024, Kan
Anonim

Nogle gange har brugeren behov for at deaktivere Punto Switcher-programmet under arbejdet. Dette behov kan være forbundet med at indtaste et stort antal tegnkombinationer - for eksempel adgangskoder. Eller med et spil, hvor du planlægger at bruge tastaturet aktivt. Og også med passage af træningsprogrammer til berøringstastning som "Solo på tastaturet" - i det, når Switcher kører, er der et problem forbundet med at vise et andet tegn, når den rigtige tast trykkes, hvilket tælles af programmet som en fejl.

Sådan deaktiveres Punto Switcher
Sådan deaktiveres Punto Switcher

Nødvendig

Punto Switcher-software

Instruktioner

Trin 1

Find Punto Switcher-ikonet i nederste højre hjørne af dit skrivebord. Afhængigt af programmets indstillinger vil det enten se ud som et flag eller som en betegnelse for det aktuelle sprog - Ru eller En.

Trin 2

Højreklik på dette ikon for at åbne en rulleliste. I det skal du vælge emnet Auto-skift og fjerne markeringen ved at klikke på venstre knap. Applikationsikonets farve bliver grå, og programmet skifter ikke automatisk mellem layout. Den samme handling kan udføres på en anden måde - venstreklik på ikonet, og vælg det samme element i den korte rulleliste - Auto-switch. Endelig kan du blot afslutte Switcher - for dette skal du i rullelisten, der vises efter at du højreklikker på ikonet, vælge Exit-elementet og klikke på det.

Trin 3

Du kan starte programmet igen ved hjælp af en genvej. Du skal aktivere indstillingen automatisk skift ved at klikke igen på menupunktet med samme navn.

Trin 4

Undertiden vises applikationsikonet ikke. I dette tilfælde:

-Brug tastaturgenvejen Alt, Ctrl og Del for at åbne computerens låsemenu i stedet for skrivebordet. Vælg elementet "Jobliste" i det, og venstreklik på det.

-Klik på fanen "Processer", som findes i arbejdsvinduet i "Jobliste".

-Find ps.exe-processen på denne fane. Højreklik på den for at åbne genvejsmenuen og vælg Afslut proces-emnet i den.

I stedet for den sidste handling kan du også vælge en proces ved at klikke på venstre knap og klikke på knappen "Afslut proces" i højre hjørne af den nederste del af managervinduet. Applikationen deaktiveres.

Trin 5

I nogle tilfælde skal du klikke på "Afslut proces" flere gange, indtil Punto Switcher er færdig, og dens navn forsvinder fra listen over processer.

Anbefalede: