Hvordan Man Laver Flashmarkører

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Flashmarkører
Hvordan Man Laver Flashmarkører

Video: Hvordan Man Laver Flashmarkører

Video: Hvordan Man Laver Flashmarkører
Video: 😉✈️👍 Hvordan man laver et let papirfly, der flyver meget ✈️ 2024, Kan
Anonim

Nogle gange, når du gennemsøger websteder på Internettet, kan du bemærke, at markørens udseende ændres. Sådanne markører kan oprettes ved hjælp af flash-redaktører selv. Derefter ændres udseendet, når det rammer din side.

Hvordan man laver flashmarkører
Hvordan man laver flashmarkører

Nødvendig

  • - computer;
  • - færdigheder i at arbejde med flash-redaktører.

Instruktioner

Trin 1

Start Flash MX for at begynde at oprette din egen markør i Flash. Opret derefter et nyt klip ved hjælp af Crtl + F8-tastekombinationen eller den tilsvarende kommando i menuen Filer. Derefter tegner du din egen Flash-markør. Gå til hovedscenen, tilføj et klip fra biblioteket.

Trin 2

Klik på dette klip, tryk på tastaturgenvejen Ctrl + I. I det instanspanel, der åbnes, skal du indtaste indstillingen Kursor i feltet Navn. Trin 2 Føj følgende script til dette filmklip: onClipEvent (load) {Mouse.hide ("Denne linje er til at skjule markøren"); startDrag (kursor, true) (Denne linje fastgør vores flashmarkør til den skjulte musemarkør.”Tryk på Crtl + Enter for at se, om du var i stand til at oprette en flashmarkør.

Trin 3

Importer billedet til markøren ved at trykke på Ctrl + R-tasterne, for eksempel en trekant. Vælg det importerede billede for at oprette en flashmarkør fra billedet, og tryk på F8.

Trin 4

Flyt registreringspunktet til venstre og op. Skriv cursor_mc for navnet. Tilføj derefter et nyt lag, klik på F9-knappen. Sæt punktet til venstre og op. Se resultatet ved hjælp af Crtl + Enter-tastekombinationen.

Trin 5

Lav en løkke til flashmarkøren. For at gøre dette skal du åbne biblioteket ved hjælp af tastekombinationen Ctrl + L, højreklikke på markøren. Vælg derefter Linkage i genvejsmenuen. Marker afkrydsningsfeltet i kommandoen Eksporter til ActionScript. Gå derefter til linjen Identifier og indtast markøren.

Trin 6

Dernæst tilføj scriptet på https://halyal.com/publ/2-1-0-53 til den eksisterende kode. Gem dine ændringer. Kildekoden til oprettelse af din egen markør i Flash kan downloades fra følgende link https://halyal.com/Flash_uroki/cursor_as_3/CursorAS3.rar. For at vedhæfte markøren til en webside skal du skrive stien til den i stilarket.

Anbefalede: