Hvilket Antivirus At Vælge

Indholdsfortegnelse:

Hvilket Antivirus At Vælge
Hvilket Antivirus At Vælge

Video: Hvilket Antivirus At Vælge

Video: Hvilket Antivirus At Vælge
Video: Anti-Virus Evasion with Shellter 2024, Kan
Anonim

Når spørgsmålet opstår om at beskytte computerens operativsystem mod vira, spyware og malware, står brugeren over for det bredeste udvalg af forskellige antivirusprogrammer. Du kan købe både dyre licenserede produkter og shareware. Hvordan forstå denne mangfoldighed?

Hvilket antivirus at vælge
Hvilket antivirus at vælge

Sådan vælger du det rigtige antivirusprogram

Først og fremmest skal det bemærkes, at antivirus, der ikke er lignende, har mange begrænsninger i indstillinger, teknisk support, funktionalitet osv. De er ikke i stand til at yde fuldt ud intern beskyttelse, så der er ikke noget særligt punkt i dem. De er populære takket være markedsførers indsats og deres brugervenlighed.

Det er bedre at være opmærksom på de tre anerkendte ledere - Doctor Web, ESET og Kaspersky Anti-Virus. Det er værd at foretage en reservation med det samme, at hvis du beslutter at bruge penge på en fuldgyldig licenseret version, så er det fornuftigt at købe en komplet pakke, der ikke kun inkluderer selve antivirusprogrammet, men også en firewall (firewall).

Priserne for alle tre antivirusprogrammer adskiller sig praktisk talt ikke, så du kan sikkert vælge baseret på de forfulgte mål. For eksempel, hvis du har brug for forældrekontrol, slettes ESET, fordi det ikke har det. Før du køber, anbefales det at gøre dig bekendt med sammenligningstabellerne for antivirusprogrammernes funktionalitet. De kan let findes på internettet.

En oversigt over de vigtigste antivirus

ESET NOD er en antiviruspakke fremstillet i Slovakiet, en omfattende løsning til beskyttelse mod trojanske heste, orme, spyware og phishing-angreb. Det bruger proprietær ThreatSense-teknologi, der identificerer potentielle trusler i realtid. ESET bruger også heuristiske metoder til at opdage tidligere ukendte vira. De store fordele ved pakken er høj hastighed og lav brug af systemressourcer. ESET bemærkede ingen specielle fejl, det eneste der rejser klager er en vis forvirring af grænsefladen, men der opstår kun problemer for uerfarne brugere.

Kaspersky Anti-Virus er et af de mest populære antivirusvirksomheder i Rusland og SNG. Produceret af det russiske Kaspersky Lab, denne pakke giver beskyttelse mod trojanske heste, adware, spyware, rootkits, keyloggers og ukendte vira. Programmet kritiseres aktivt af både eksperter og almindelige brugere for utilstrækkelig effektivitet og et stort antal falske alarmer.

Endelig er Dr. Web et populært antivirusprogram, der giver beskyttelse mod det bredest mulige udvalg af vira. Dets nøglefunktion er muligheden for korrekt installation på en allerede inficeret maskine. På samme tid er det ikke krævende for ressourcer og har en intuitiv grænseflade.

Anbefalede: