Sådan Kommer Du Ind I Netværkskvarteret

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Ind I Netværkskvarteret
Sådan Kommer Du Ind I Netværkskvarteret

Video: Sådan Kommer Du Ind I Netværkskvarteret

Video: Sådan Kommer Du Ind I Netværkskvarteret
Video: Kat Noir kastede sin kæreste! Hvordan hævner Harley Quinn ham? 2024, Kan
Anonim

I Windows indeholder vinduet Network Neighborhood genveje til delte printere, computere og andre netværksressourcer. Du kan åbne dette vindue på forskellige måder.

Sådan åbner du netværkskvarteret
Sådan åbner du netværkskvarteret

Instruktioner

Trin 1

For at komme ind i netværksmiljøet skal du klikke på ikonet med samme navn på skrivebordet eller i menuen "Start" - det ønskede vindue åbnes. Når operativsystemet er installeret, vises genvejen Network Neighborhood automatisk på skrivebordet. Hvis det ønskede ikon mangler, skal du tilpasse dets skærm. Ring til "Display" -komponenten.

Trin 2

Åbn kontrolpanelet i menuen Start. Vælg ikonet Display i kategorien Udseende og temaer. Alternativ måde: højreklik i et tomt rum på skrivebordet, og vælg "Egenskaber" i rullemenuen.

Trin 3

I dialogboksen "Egenskaber for skærm", der åbnes, skal du gå til fanen "Desktop" og klikke på knappen "Desktop Settings". Klik på fanen "Generelt" i det ekstra vindue, der åbnes. I gruppen "Desktop-ikoner" skal du sætte en markør overfor feltet "Netværkskvarter". Anvend indstillingerne.

Trin 4

Hvis du ikke har brug for en ekstra genvej på skrivebordet, skal du konfigurere visningen af "Network Neighborhood" i menuen "Start". For at gøre dette skal du vælge proceslinjen og startmenu-ikonet i mappen Kontrolpanel i kategorien Udseende og temaer. Alternativt kan du højreklikke på proceslinjen og vælge Egenskaber i rullemenuen.

Trin 5

I den dialogboks, der åbnes, skal du gå til fanen "Start Menu" og klikke på knappen "Tilpas" overfor feltet "Start Menu". Et andet vindue åbnes, gør fanen "Avanceret" aktiv i den.

Trin 6

I gruppen "Startmenupunkter" skal du rulle ned til "Netværkskvarteret" og placere en markør ved siden af den. Klik på OK-knappen, det ekstra vindue lukkes automatisk. Anvend indstillingerne i egenskabsvinduet. "Netværkskvarter" vises i menuen "Start" som et separat punkt.

Trin 7

Netværkskvarter-ikonet er også tilgængeligt i enhver mappe, der er åben på computeren, hvis du har konfigureret visningen af typiske opgaver til mappen. Ring til komponenten "Mappeindstillinger" gennem "Kontrolpanel" eller åbn en hvilken som helst mappe, og vælg "Mappeindstillinger" i menuen "Værktøjer". I vinduet, der åbnes, skal du under fanen "Generelt" i gruppen "Opgaver" markere elementet "Vis en liste over typiske opgaver i mapper" med en markør og gemme disse indstillinger.

Anbefalede: