Sådan Kommer Du Ind I E-zinen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Ind I E-zinen
Sådan Kommer Du Ind I E-zinen

Video: Sådan Kommer Du Ind I E-zinen

Video: Sådan Kommer Du Ind I E-zinen
Video: Bliv Hell's Childs barnepiger! Radio Demons søn har forårsaget rædsel på jorden! 2024, Kan
Anonim

Tidsskriftet i elektronisk form er en systematiseret samling af data, der er tilgængelige til visning på en pc. I Windows-operativsystemet opbevares forskellige logfiler, ved hjælp af hvilke brugeren kan vurdere systemets tilstand, dets sikkerhed og få oplysninger om applikationer.

Sådan kommer du ind i e-zinen
Sådan kommer du ind i e-zinen

Instruktioner

Trin 1

For at se sikkerhedsloggen skal du påberåbe Windows Firewall-komponenten. For at gøre dette skal du trykke på Windows-tasten med flag eller knappen "Start" på proceslinjen og vælge "Kontrolpanel" i menuen - et nyt vindue åbnes. Vælg kategorien "Sikkerhedscenter" i den, og klik på ikonet "Windows Firewall".

Trin 2

I dialogboksen, der åbnes, skal du gå til fanen "Avanceret", klikke på knappen "Indstillinger" i gruppen "Sikkerhedslogning". I det nye vindue skal du indstille markørerne i felterne "Optag mistede pakker" og / eller "Optag vellykkede forbindelser". Gem de nye indstillinger.

Trin 3

Følg derefter stien beskrevet ovenfor for at se loggen. I vinduet "Logindstillinger" skal du klikke på knappen "Gennemse" og højreklikke på filen pfirewall.log. Vælg kommandoen "Åbn" i kontekstmenuen.

Trin 4

For at se posterne i hændelsesloggen skal du bruge knappen "Start" til at kalde "Kontrolpanel". I kategorien Ydelse og vedligeholdelse skal du vælge ikonet Administration. Venstreklik på ikonet Event Viewer.

Trin 5

En ny dialogboks åbnes. På sin venstre side vil der være en liste over tilgængelige logfiler: "Application", "Security", "System" og så videre. For at åbne en bestemt journal skal du vælge det tilsvarende element i venstre del med venstre museknap. Oplysningerne i den valgte log vises i højre del af vinduet.

Trin 6

For at se komplette oplysninger om en bestemt begivenhed i loggen skal du dobbeltklikke på dens navn med venstre museknap. I et ekstra vindue, der åbnes, modtager du de oplysninger, du er interesseret i. For at lukke vinduet til visning af begivenheder fra loggen eller selve loggen skal du klikke på knappen i form af et [x] -ikon i øverste højre hjørne af vinduet.

Anbefalede: