Sådan Flettes To Mp3-filer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Flettes To Mp3-filer
Sådan Flettes To Mp3-filer

Video: Sådan Flettes To Mp3-filer

Video: Sådan Flettes To Mp3-filer
Video: Audio Cutter: Video to MP3 Converter, MP3 cutter 2024, Kan
Anonim

For at arbejde med lyd er der et stort antal specialiserede programmer Sound Forge, Adobe Audition, Acid Pro osv. Du kan bruge en hvilken som helst af dem til at optage lyd, redigere spor, mikse, oprette musik, simulere forskellige lydeffekter. Lad os overveje mulighederne for at arbejde med lyd i Adobe Premier Pro.

Sådan flettes to mp3-filer
Sådan flettes to mp3-filer

Nødvendig

  • - computer;
  • - Adobe Premier Pro;
  • - mp3-filer;

Instruktioner

Trin 1

Installer Adobe Premier Pro på din computer, genstart computeren. Åbn programmet. Klik på Fil, Importer i rækkefølge. I det vindue, der åbnes, skal du angive stien, hvor mp3-filerne, som du skal arbejde med, gemmes på computere. Importer begge filer sekventielt til programmet. Programmet placerer dem i projektvinduet.

Trin 2

Hæg hver af filerne med musen og placer dem på tidslinjen (det nederste af programvinduerne). Overfør filer til lydspor. Afhængigt af den opgave, du står over for, kan du placere disse filer sekventielt på tidslinjen (lyd), så i den originale version går musiknumrene efter hinanden uden en pause.

Trin 3

Placer en af filerne oven på den anden, hvis du vil have filerne til at lyde på samme tid. For eksempel indeholder en af filerne tale, og den anden indeholder musik, der skal afspilles i baggrunden. For at gøre dette skal du placere talefilen på Audio 1-sporet og musikfilen nedenfor på Audio 2-sporet.

Trin 4

Juster lydstyrken på begge spor ved hjælp af mixeren eller alfakanalen (gul bjælke på mp3-filen, vist på tidslinjen). Ved at sænke alfakanalen med musen, vil du gøre lydniveauet lavere og hæve tilsvarende højere.

Sørg for, at tale lyder lidt højere på et niveau, der ikke er lavere end -6db. Juster baggrundsmusiklydstyrkeniveauet i forhold til talevolumen.

Trin 5

Brug lydovergange med konstant strøm til effekten af at "blande" en fil ind i en anden. For at gøre dette skal du placere filerne på et lydspor sekventielt, finde overgangen til konstant strøm, tilslutte den med musen og placere den på grænsen mellem filerne. Ved at forlænge eller forkorte overgangsgrænserne kan du justere glatheden i "flowet" fra et musikspor til et andet.

Trin 6

"Beregn" den resulterende sekvens. For at gøre dette skal du klikke på File, Export, Audio. Giv filen et navn, og angiv stien, hvor den skal gemmes efter gengivelse.

Anbefalede: