Sådan Starter Du Spillet "The Witcher"

Indholdsfortegnelse:

Sådan Starter Du Spillet "The Witcher"
Sådan Starter Du Spillet "The Witcher"

Video: Sådan Starter Du Spillet "The Witcher"

Video: Sådan Starter Du Spillet
Video: The witcher in real life! I came to save my witch girlfriend! Znak new series! 2024, Kan
Anonim

The Witcher er et spil med smuk grafik og fascinerende kampstile. Ud over dette har spillet naturligvis stadig mange andre fordele og fordele, men for at lære dem og smage al glæde ved gameplayet skal du også være i stand til at starte spillet. For at starte spillet "The Witcher" skal du udføre flere trin.

Sådan starter du spillet
Sådan starter du spillet

Instruktioner

Trin 1

Installer spillet "The Witcher" efter instruktionerne fra installationsprogrammet. Husk det bibliotek, hvor du installerede spillet. Som standard er spillet installeret i mappen C: GAMESWitcher. Du kan vælge et andet drev.

Trin 2

For at starte spillet "The Witcher" skal du desuden installere Daemon Tools Pro-programmet. Normalt følger det med spillet og er placeret på samme disk. Installer programmet på den sædvanlige måde, og følg de anvisninger, der vises, og genstart computeren. Bemærk, at Daemon Tools Pro ikke fungerer på x64-systemer.

Trin 3

Afbryd forbindelsen til internettet og start Daemon Tools Pro-programmet ved at venstreklikke på ikonet, der vises på skrivebordet efter installation af programmet, eller start programmet fra Start-menuen.

Trin 4

Opret en ny virtuel disk. For at gøre dette skal du i afsnittet "Øverste værktøj" i programmets øverste menulinje vælge afsnittet "Tilføj IDE virtuelt drev" i rullemenuen. Bekræft oprettelsen af den virtuelle disk ved at klikke på knappen "Ja". Vent til afslutningen af operationen for at oprette en ny disk, og bekræft den ved at klikke på "OK" -knappen. Nederst på skærmen vil du se et ikon for den oprettede disk.

Trin 5

Vælg mini-billedet af spillet, som er placeret i mappen med det installerede spil. For at gøre dette skal du højreklikke på ikonet for den nyoprettede virtuelle disk og vælge kommandoen "Moutn image" i rullemenuen. I vinduet, der åbnes, skal du angive stien til mini-billedet (til dette var det nødvendigt at huske installationsmappen til spillet) og klikke på dets ikon med venstre museknap. Vent mens programmet monterer billedet.

Trin 6

Afslut Daemon Tools Pro ved at venstreklikke på "X" i øverste højre hjørne af vinduet eller fra den øverste menulinje ved at vælge "File" og "Exit".

Trin 7

Ring til Witcher-spilmenuen fra skrivebordet ved at klikke på det tilsvarende ikon med venstre museknap eller ved at klikke på ikonet for start af spillet fra den mappe, hvor Witcher-spillet blev installeret. Vælg kommandoen "Start spil" i spilmenuen, der vises.

Anbefalede: