Sådan Oprettes Din Egen Brugerlinje

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Din Egen Brugerlinje
Sådan Oprettes Din Egen Brugerlinje

Video: Sådan Oprettes Din Egen Brugerlinje

Video: Sådan Oprettes Din Egen Brugerlinje
Video: Sådan starter du egen virksomhed! 2024, Kan
Anonim

Brugerbjælker er lange animerede eller statiske billeder, der primært bruges til at dekorere brugersignaturer på fora. Du kan oprette din egen brugerlinje ved hjælp af det specielle GNU Image Manipulation Program eller GIMP for kort.

Sådan oprettes din egen brugerlinje
Sådan oprettes din egen brugerlinje

Instruktioner

Trin 1

Start GIMP-appen. Åbn menuen Filer, vælg Ny for at oprette dit projekt. I vinduet Nyt billede skal du indstille billedbredden til 350 pixels og højden til 19 pixels. Klik på "Avancerede indstillinger", og juster parameteren "Gennemsigtighed" i menuen "Udfyld". Klik på knappen "Zoom" i nederste venstre hjørne, og vælg skalaen på 400% for at gøre det lettere for dig at arbejde med billedet.

Trin 2

Klik på menuen Filer "Åbn som lag". Vælg det billede, du vil bruge som baggrund i navigationsvinduet, og klik på "OK". Klik på "Flyt værktøj" på værktøjslinjen, og træk billedet op eller ned for at vælge den del af det, som du vil bruge som brugerlinje. Brugerlinjens hovedsammensætning skal være på højre side, og i venstre side skal der være plads til teksten.

Trin 3

Vælg skaleringsværktøjet. Træk toppen eller bunden af billedet mod midten for at justere billedets position. Komprimer ikke billedet for meget, ellers forvrænges det. Det er nok at flytte billedet til midten med 10-20%.

Trin 4

Klik på knappen Tekstværktøj. Vælg en skrifttypestil og farve, der kontrasterer godt med baggrundsbilledet. F.eks. Passer skrifttypesættet "Sans" med en størrelse på 18 godt ind i størrelsen på brugerbjælken. Klik på billedet, og træk tekstboksen til højre side.

Trin 5

Klik på "File" og "Save as". Klik på knappen "GIMP XCF" i filtypemenuen for at gemme billedet i GIMP-format til senere redigering, hvis det er nødvendigt. Klik derefter på "Gem som" igen, og vælg et af de populære billedformater som.jpg"

Anbefalede: