Sådan Oprettes Din Egen Windows-distribution

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Din Egen Windows-distribution
Sådan Oprettes Din Egen Windows-distribution

Video: Sådan Oprettes Din Egen Windows-distribution

Video: Sådan Oprettes Din Egen Windows-distribution
Video: Free Alternative to Microsoft Windows 11.. a modern system for non tech users and all ages. 2024, Kan
Anonim

På Internettet kan du nu finde forskellige muligheder for Windows OS-installationsdiske, herunder programmer, drivere og forskellige nyttige hjælpeprogrammer. Du kan også oprette en installationsdisk selv, inklusive alt hvad du har brug for.

Sådan oprettes din egen Windows-distribution
Sådan oprettes din egen Windows-distribution

Nødvendig

  • - computer;
  • - nlite-programmet.

Instruktioner

Trin 1

Følg dette link https://www.nliteos.com/, download installationsfilen til Nlite-programmet designet til at oprette OS-installationsdiske, installer programmet på din computer. Indsæt installationsdisken til Windows i drevet, kopier indholdet til en hvilken som helst mappe på din computer, for eksempel Windows_Auto

Trin 2

Kør nLite-programmet, klik på knappen "Næste" i det første vindue, angiv stien til Windows-installationsfilerne. Klik på "Næste", vælg de nødvendige opgaver for at arbejde med distributionen. For at oprette en Windows-installationsdisk skal du vælge indstillingerne Automation og Bootable ISO. Klik på "Næste". På fanen Generelt skal du vælge kommandoen Fuldt lydløs installation i feltet Lydløs tilstand. Indtast derefter OS-serienummeret i feltet Produktnøgle for ikke at indtaste det under installationen. Deaktiver indstillingen "Systemgendannelse".

Trin 3

Gå til fanen "Brugere" for at fortsætte med at oprette Windows-installationsdisken, angiv antallet af brugere og konfigurere adgangskoden. Gå til fanen "Netværksejer", indstil netværksindstillingerne. På fanen "Regional" skal du indstille sprogindstillinger og tidszone. På fanen "Automatisk opdatering" skal du indstille de nødvendige indstillinger til opdatering af systemet. Gå til fanen "Display", indstil den krævede driftsfrekvens, opløsning og farvedybde. Klik på "Næste".

Trin 4

I afsnittet "Mapper" skal du angive navnet på det bibliotek, hvor Windows XP skal installeres, i afsnittet "Krav" skal du deaktivere indstillingen "Minimumskrav til hukommelse og ledig plads på harddisken". Klik på Næste. Programmet vil spørge, om de foretagne indstillinger skal anvendes, klik på "JA", vent på færdiggørelsen af arbejdet med distributionssættet. Indsæt disken i drevet, gå til menuen "Mode", vælg indstillingen Direct Burn, for straks at brænde distributionen til disken, skal du klikke på "Burn". Dette afslutter oprettelsen af Windows-installationsdisken.

Anbefalede: