Sådan Gendannes Genvej Til Papirkurven På Skrivebordet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Genvej Til Papirkurven På Skrivebordet
Sådan Gendannes Genvej Til Papirkurven På Skrivebordet

Video: Sådan Gendannes Genvej Til Papirkurven På Skrivebordet

Video: Sådan Gendannes Genvej Til Papirkurven På Skrivebordet
Video: Sådan forbedrer du ydeevnen i Windows 10 (Officiel Dell Tech Support) 2024, Kan
Anonim

Windows papirkurven giver en nyttig funktion til lagring af slettede filer med mulighed for at gendanne. Normalt er dets ikon til stede på skrivebordet for at gøre det nemmere at arbejde med filer fra enhver bruger. På grund af handlinger fra programmer eller vira kan papirkurven imidlertid forsvinde fra skrivebordet. Følg trinene nedenfor for at gendanne det.

Sådan gendannes genvej til papirkurven på skrivebordet
Sådan gendannes genvej til papirkurven på skrivebordet

Nødvendig

administratorrettigheder

Instruktioner

Trin 1

Åbn Min computer. Gå til sektionen C-drev, og klik på knappen "Arranger" i øverste venstre hjørne af vinduet. I menuen skal du vælge "Mappeindstillinger" og Søg og gå til fanen "Vis". Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Skjul beskyttede systemfiler", og accepter denne ændring. Find derefter emnet "Skjulte filer og mapper", der er placeret nedenfor, og sæt en afkrydsningsfelt på indskriften "Vis skjulte filer, mapper og drev."

Trin 2

Højreklik på baggrunden på skrivebordet. I menuen skal du vælge "Ny" - "Genvej". Systemet beder dig om at angive stien til det program, som det oprettede ikon fører til. Åbn drev C, og find mappen $ Recycle. Bin - dette er systemnavnet på papirkurven. Denne fil gemmes altid i operativsystemet, da det er hovedfilen, der giver dig mulighed for at gendanne papirkurven på skrivebordet på en pc.

Trin 3

Klik på "OK", så vises et nyt ikon på skrivebordet. Systemet erstatter automatisk en kurvetegning for det. Der vil også være en miniaturepil i figuren for at indikere, at dette ikon er en håndlavet genvej og ikke et systemikon. Dette påvirker dog ikke driften af computerens operativsystem på nogen måde. I fremtiden kan du nemt sende unødvendige filer til papirkurven.

Trin 4

Hvis skrivebordet slet ikke viser nogen genveje, kan du gendanne dem med et par enkle handlinger på systemet. Højreklik på skrivebordet, find "Vis" -elementet i menuen, og markér afkrydsningsfeltet ud for "Vis skrivebordsikoner" -elementet. Desuden gemmer systemet automatisk disse parametre og viser alle de genveje, der i øjeblikket findes på pc'en.

Anbefalede: