Sådan Returneres Vognens Genvej Til Skrivebordet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Returneres Vognens Genvej Til Skrivebordet
Sådan Returneres Vognens Genvej Til Skrivebordet

Video: Sådan Returneres Vognens Genvej Til Skrivebordet

Video: Sådan Returneres Vognens Genvej Til Skrivebordet
Video: genvej til skrivebordet 1 2024, Kan
Anonim

For at gemme slettede filer i operativsystemer i Windows-familien bruges systemmappen "Papirkurv". Det fungerer som en midlertidig lagring af unødvendige filer, der når som helst kan slettes. Undertiden forsvinder papirkurven fra skrivebordet på dit system. Brug følgende tip til at gendanne det.

Sådan returneres vognens genvej til skrivebordet
Sådan returneres vognens genvej til skrivebordet

Nødvendig

En konto med administratorrettigheder

Instruktioner

Trin 1

"Papirkurv" i sig selv kan ikke forsvinde fra skrivebordet, som regel er dette forårsaget af en eller anden handling. For at gendanne det skal du ringe til "Display Properties" -applet. Højreklik på skrivebordet, og vælg Egenskaber, eller åbn Skærm i Kontrolpanel.

Trin 2

I det vindue, der åbnes, skal du gå til fanen "Desktop" og klikke på knappen "Desktop settings". I fanen "Generelt" skal du finde billedet "Papirkurv" og sætte en markering foran den. Klik derefter på OK to gange for at lukke vinduet. Hvis ikonet ikke vises, kan du prøve at vise genvejen.

Trin 3

Åbn "Explorer" eller "Denne computer", vælg "Værktøjer" i topmenuen, derefter punktet "Mappeindstillinger". I indstillingsvinduet skal du gå til fanen "Vis" og markere afkrydsningsfeltet ud for "Vis skjulte filer og mapper". Klik på OK for at lukke vinduet.

Trin 4

Gå tilbage til dit skrivebord, højreklik på et tomt rum, og vælg Genvej under Ny. I det vindue, der åbnes, skal du klikke på knappen "Gennemse" og angive stien til papirkurven, der findes på "C:" -drevet. Klik på knappen "Næste", indtast det ønskede navn til genvejen, og klik på knappen "Udfør".

Trin 5

En genvej til systemmappen "Papirkurv" skal vises på skrivebordet. Men der er tidspunkter, hvor genvejen heller ikke er synlig efter at have udført denne handling. For at gøre dette skal du kontrollere, om indstillingen til at skjule skrivebordsgenveje er aktiv. Højreklik på et tomt rum på skrivebordet, og vælg Vis skrivebordsikoner i afsnittet Vis.

Trin 6

Som en sidste udvej kan du bruge værktøjet Systemgendannelse. For at starte det skal du klikke på menuen "Start", vælge sektionen "Alle programmer" og køre genvejen fra mappen "Tilbehør". Efter start af programmet skal du angive den anslåede dato for tabet af "papirkurven" og klikke på knappen "Gendan".

Anbefalede: