Sådan Vælger Du øjne I Photoshop

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du øjne I Photoshop
Sådan Vælger Du øjne I Photoshop

Video: Sådan Vælger Du øjne I Photoshop

Video: Sådan Vælger Du øjne I Photoshop
Video: How to Blend Images and Create a Composite in Photoshop 2024, Kan
Anonim

For at rette og retouchere et foto skal du muligvis vælge dets individuelle fragmenter. For eksempel, hvis du vil ændre øjnernes farve, fjerne proteinernes usunde rødme eller udvide øjenvipperne - for at gennemføre ideen med succes skal du vælge øjnene og kopiere dem til et separat lag.

Sådan vælger du øjne i Photoshop
Sådan vælger du øjne i Photoshop

Instruktioner

Trin 1

Vælg Lasso-værktøjet fra værktøjslinjen. Cirkel øjet ved at holde venstre museknap nede. Dette valg kan justeres. I menuen Vælg skal du bruge indstillingen Transformer markering. Højreklik inde i markeringen, og vælg Warp. Vælg et ankerpunkt med musen, og flyt det, og vælg markeringen i overensstemmelse med øjet.

Trin 2

For at vælge begge øjne skal du klikke på knappen Føj til valg på egenskabsbjælken og streg dem en ad gangen. Det er sandt, at man skal huske på, at to udvalgte områder skal rettes på én gang, og det er ikke altid praktisk.

Trin 3

Du kan bruge det elliptiske markeringsværktøj fra gruppe M. Brug indstillingerne Transform Selection og Warp til at omforme den korrekte ellipse til den ønskede form.

Trin 4

Vælg penneværktøjet fra værktøjslinjen. Cirkel øjet ved at klikke på venstre tast med små intervaller. Vælg derefter værktøjet til direkte markering fra gruppe A, og klik på stien. Kontrolknudepunkter vises på markeringen. Hæng dem med musen, og skift position ved at rette formen på markeringen.

Trin 5

Tryk på Q for at aktivere tilstanden til hurtig maskevalg. Indstil standardfarverne - dette kan gøres med genvejstasten D. Vælg penselværktøjet ("Pensel") og begynd at male over øjnene. En del af billedet bliver dækket af en gennemsigtig rød film. For at fjerne masken skal du indstille forgrundsfarven til hvid og male over det malede område.

Trin 6

Tryk på Q igen for at vende tilbage til normal tilstand. Nu har du valgt hele billedet undtagen øjnene. Brug genvejen Ctrl + Skift + I til at invertere markeringen. Du kan også bruge den inverse kommando fra menuen Vælg.

Anbefalede: