Sådan Placeres Det Russiske Layout

Indholdsfortegnelse:

Sådan Placeres Det Russiske Layout
Sådan Placeres Det Russiske Layout

Video: Sådan Placeres Det Russiske Layout

Video: Sådan Placeres Det Russiske Layout
Video: Основные ошибки при возведении перегородок из газобетона #5 2024, April
Anonim

Russisk tastaturlayout er ikke altid aktiveret som standard. Dette gælder normalt for udenlandske versioner af operativsystemet. Afhængigt af årsagen til dets fravær er der flere måder at tilføje det på.

Sådan placeres det russiske layout
Sådan placeres det russiske layout

Nødvendig

  • - Nero;
  • - Alkohol 120%
  • - Microsoft Windows XP Multilingual User Interface (MUI) Pack;
  • - distributionssæt til operativsystem.

Instruktioner

Trin 1

Brug tastaturgenvejen Alt + Shift til at skifte tastaturlayout. Det er også muligt at gøre dette fra Windows proceslinje ved at klikke på knappen for at skifte inputsprog. Denne metode er kun mulig, hvis den version, der er installeret på din computer, understøtter det russiske sprog, og layoutet er føjet til kontrolpanelet.

Trin 2

Hvis der ikke er noget russisk layout, skal du åbne din computers kontrolpanel og vælge menupunktet "Regionale og sproglige indstillinger" og gå til fanen "Avanceret" i vinduet, der vises. Find knappen til layoutindstillinger i øverste højre hjørne af vinduet, og klik på det. Gennemgå listen over tilgængelige tastaturlayouter. Brug knappen "Tilføj" til højre for at medtage det russiske layout på denne liste.

Trin 3

Hvis din kopi af Windows installeret på din computer ikke understøtter indstillingerne for nogle sprog, inklusive det russiske layout, skal du geninstallere softwaren. Download den russisk-sprogede eller bedst af alt den engelsksprogede version af operativsystemet. Brænd fordelingsbilledet til disken ved hjælp af Alkohol 120% eller Nero-programmet. Bemærk, at inden du opretter et projekt, skal du angive nøjagtigt posten til multibootdisken.

Trin 4

Luk computeren, geninstaller operativsystemet uden formatering ved at vælge dette punkt i den indledende fase af installationen. Under installationen skal du konfigurere de sprogparametre, du har brug for i fremtiden, angive om nødvendigt det russiske standardlayout og afslutte installationsprocessen.

Trin 5

Brug også installationen af Microsoft Windows XP Multilingual User Interface (MUI) Pack-installation tilgængelig på https://www.microsoft.com/downloads/ru-ru/details.aspx?FamilyID=e98d7116-0384-4ebf-aa92-89df079dd702 fra den officielle Microsoft-server. Efter installationen understøtter dit operativsystem det russiske sprog, men dette gælder ikke altid for layoutet, i nogle tilfælde fungerer det ikke.

Anbefalede: