Sådan Konverteres En Fil Fra Pdf Til Doc

Indholdsfortegnelse:

Sådan Konverteres En Fil Fra Pdf Til Doc
Sådan Konverteres En Fil Fra Pdf Til Doc

Video: Sådan Konverteres En Fil Fra Pdf Til Doc

Video: Sådan Konverteres En Fil Fra Pdf Til Doc
Video: Konvertere fra pdf til word-formatet 2024, Kan
Anonim

Et almindeligt problem er, at forskellige typer dokumentation i pdf-format skal præsenteres i form af Microsoft Word med doc-udvidelsen. PDF-formatet bruges til læsning af elektronisk dokumentation, rapporter og gør det ikke muligt normalt at kopiere information, endsige redigere indholdet af dokumentet. For at løse dette problem skal du bruge alle mulige konvertere, der ikke kun konverterer filer, men også bevarer deres integritet og udseende.

Konverter PDF til doc
Konverter PDF til doc

Konverter fil fra pdf til doc med en konverter

For at overføre oplysninger fra et pdf-dokument til Word, muligvis på forskellige måder, kan du blot kopiere indholdet af filen og indsætte den i Microsoft Office, men dette mister strukturen og bryder formateringen. For at gøre dette kom de op med speciel software - en konverter, der vil forbedre arbejdet, gøre det bedre.

For eksempel kan du bruge den standardkonverter, der er indbygget i Microsoft Office Word 2013, som allerede har funktionen til at konvertere en pdf-fil til et Word-dokument. Du skal bare åbne filen med denne udvidelse, og den vises på Word-siden. Denne metode påvirker dokumentlayoutets kvalitet; sideskift og afstand går tabt.

En nemmere måde er med First PDF, som kan downloades gratis fra Internettet. Du bliver nødt til at installere det på din computer og køre det. Programmet er enkelt og praktisk at bruge og er tilgængeligt for alle brugere.

For at konvertere skal du først og fremmest vælge den fil, der skal konverteres fra din computer. Vælg derefter filformatet, og angiv stien, hvor den konverterede fil skal placeres. Derefter skal du trykke på "GO" -knappen, og om et par minutter oprettes doc-filen.

Ud over dette program er der et antal konvertere. Deres forskelle er, at ikke al software giver resultater af god kvalitet. Nogle af disse programmer er PDF til Word Converter 1.4, PDF Converter v1.0, FineReader 8.0. Princippet om deres arbejde svarer til det første PDF-program.

Konverter fil fra pdf til doc i online-konverteren

I dag kan du på Internettet udføre mange forskellige handlinger, herunder konvertering af pdf til doc online. Dette kan gøres ved hjælp af den gratis Runet-tjeneste, som ikke kræver registrering.

Konverteringsalgoritmen for disse tjenester er ikke meget anderledes. Som regel er du nødt til at gå til dette sted ved at angive stien til filen, der skal konverteres, ved at klikke på knappen "Vælg fil". Når du har valgt formatet "doc", kan du om nødvendigt få en zip-fil. Konvertering af dokumentet starter, når du klikker på knappen "Konverter". Filen er klar til brug. Der er mange tjenester, men denne er kendetegnet ved kvaliteten af at konvertere et elektronisk dokument.

En anden metode er konvertering ved hjælp af Google Disk. For at gøre dette skal du registrere, hvis der endnu ikke er oprettet en konto på tjenesten. Når registreringen er afsluttet, skal du gå til din konto, klikke på knappen "Upload", som er ved siden af knappen "Opret". Vælg stien til filen med pdf-udvidelsen, og vent på, at dokumentet er afsluttet.

Højreklik på den downloadede fil ved hjælp af Google Docs. Nu har du mulighed for at redigere indholdet af filen, og efter at have arbejdet med den, kan du downloade den som et Word-dokument. For at gøre dette skal du gå til hovedmenupunktet "File" - "Download as" og vælge Microsoft Word (docx).

Ved konvertering af filer er det vigtigste at bevare strukturen og formatet på det elektroniske dokument. Brug derfor en betroet og pålidelig tjeneste eller software, når du konverterer filen, der opretter dokumentet nøjagtigt, inklusive dimensioner, typografier og tekstplacering.

Anbefalede: