Sådan Indlæses Cd Fra Bios

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indlæses Cd Fra Bios
Sådan Indlæses Cd Fra Bios

Video: Sådan Indlæses Cd Fra Bios

Video: Sådan Indlæses Cd Fra Bios
Video: CD VB..BIOS AYARLAMA NASIL OLUR 2024, Kan
Anonim

Mange er vant til at installere et operativsystem eller andre programmer ved hjælp af en boot-disk. Ud over det faktum, at disse diske skal brændes ordentligt, så de starter, før operativsystemet starter, skal du konfigurere enhedens startparametre.

Sådan indlæses cd fra bios
Sådan indlæses cd fra bios

Nødvendig

multiboot-disk

Instruktioner

Trin 1

Hvis du har installeret en bootbar disk i drevet, men efter at du har tændt computeren, starter den stadig ikke, skal du genstarte din pc og trykke på Delete-tasten. Efter et stykke tid åbnes BIOS-menuen. Find Boot Options eller Boot Device.

Trin 2

Gå til undermenuen Boot Priority eller Boot Device Priority. Tryk på F5- eller F6-tasterne for at indstille navnet på det ønskede DVD-drev foran elementet First Boot Device. Gå nu tilbage til BIOS-hovedmenuen, fremhæv elementet Gem og afslut, og tryk på Enter-tasten.

Trin 3

Når computeren er genstartet, vises meddelelsen Tryk på en vilkårlig tast for at starte fra CD. Tryk på en vilkårlig tast på tastaturet for at starte bootdisken. Nogle bundkortmodeller giver dig mulighed for at åbne menuen til valg af boot-enhed ved at trykke på F8-tasten i starten af pc-boot.

Trin 4

Vent nu på, at installationsprogrammets menu vises (Windows Vista og 7). Vælg det relevante sprog, og klik på Næste. Klik på knappen "Installer", og vent på, at en menu med en liste over harddiskpartitioner vises.

Trin 5

Vælg det relevante afsnit, og klik på knappen "Format". Husk, at alle data, der er gemt i dette afsnit, slettes. Formateringsprocessen skal udføres uden fejl, hvis der er installeret et operativsystem på denne partition.

Trin 6

Vent nu, indtil den første fase af den nye OS-installation er afsluttet, og computeren genstarter. Når du trykker på en vilkårlig tast for at starte fra CD igen, skal du ikke trykke på nogen taster. Nu skal du starte computeren fra harddisken. Konfigurer yderligere parametre for systemet. Vent på den anden genstart af computeren. Rør ikke ved tastaturet igen, når den tilsvarende indskrift vises.

Trin 7

Juster computerindstillingerne, når OS-installationen er afsluttet. Åbn BIOS-menuen, og indstil din harddisk som en primær boot-enhed.

Anbefalede: