Sådan Indlæses Et Spil Fra En Disk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indlæses Et Spil Fra En Disk
Sådan Indlæses Et Spil Fra En Disk

Video: Sådan Indlæses Et Spil Fra En Disk

Video: Sådan Indlæses Et Spil Fra En Disk
Video: The LEGO Movie 2 Videogame - Gameplay Walkthrough Part 1 - Intro and Apocalypseburg! 2024, Kan
Anonim

De fleste moderne spil sælges på CD-, DVD-, BR-diske. Hver gang den glade ejer af en nyhed i spilbranchen står over for opgaven med, hvordan man indlæser et spil fra en disk? Med hensyn til licenserede diske er det ikke svært at downloade dem, men for at downloade et piratkopieret spil tager det nogle gange meget tid og kræfter på at bryde ind i sikkerhedssystemer. Derfor anbefaler jeg at købe licenserede diske med programmer og spil, som ikke kun sparer din tid og nerver, men også giver dig tillid til, at det nye spil, du har købt, vil være på russisk, og at du ikke behøver at oversætte det.

Sådan indlæses et spil fra en disk
Sådan indlæses et spil fra en disk

Instruktioner

Trin 1

Så for at indlæse en ny disk skal du indsætte den i drevet, og efter et par sekunder vises autorun-diskvinduet på skrivebordet. Som regel er dette et billede fra spillet eller et billede med navnet på det spil, du har købt. På den er der som regel en tekst af følgende indhold - "nu downloader installationsguiden dette spil til din computer" klik på "Næste". Derefter er der normalt en licensaftale - sæt et afkrydsning på emnet "Jeg accepterer vilkårene i licensaftalen" og "Næste". Et vindue flyver ud, hvor stien til installation af spillet er angivet; i alle spil er der som standard en mappe C: / Programmer-filer "spilnavn". Hvis du har et lokalt drev D, er det bedre at ændre denne sti til dette - "D: / Games " spilnavn ". Dette gøres for at organisere dine data på computeren og ikke tilstoppe systemdrevet C.

Trin 2

Klik på "Næste" igen, hvorefter installationen af spillet begynder. I nogle tilfælde vises et vindue med et forslag om at placere spilikonet på skrivebordet, hvis det er mere praktisk for dig at starte spillet direkte fra skrivebordet, skal du markere afkrydsningsfeltet der. Vi venter på den fulde download af spillet og klik på "Udfør"

Downloaden er slut, installationen er færdig! Hav et godt spil!

Anbefalede: