Sådan Lægges Et Snoet Par Kabel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lægges Et Snoet Par Kabel
Sådan Lægges Et Snoet Par Kabel

Video: Sådan Lægges Et Snoet Par Kabel

Video: Sådan Lægges Et Snoet Par Kabel
Video: 8 самоделок своими руками по ремонту за 5 лет. 2024, Kan
Anonim

Langt væk er de dage, hvor en computer blev betragtet som en luksus. Nu er det ikke længere overraskende, at der i et hus eller en lejlighed kan være flere computere, og at de alle skal forsynes med Internettet. For at realisere en sådan forpligtelse skal du lægge et snoet par kabel i huset. Også, hvis du vil opbygge et hjemmenetværk, kan du ikke undvære ledninger.

Sådan lægges et snoet par kabel
Sådan lægges et snoet par kabel

Nødvendig

  • - Computer;
  • - RJ-45-stik;
  • - snoet par
  • - kontakt.

Instruktioner

Trin 1

Et twisted pair-kabel er et specielt kabel med RJ-45-stik. Det er et af de billigste kabler til netværk i dag. Det første trin er at vælge den rute, som det snoede par vil tage fra en computer med en router, der er forbundet til Internettet til andre computere i huset. Prøv at vælge en rute, så kablet ikke behøver at bøje for meget i hjørnerne.

Trin 2

Hvis du planlægger at køre det snoede parkabel til mere end en computer, skal du have en switch. Det samler alle computere, der er forbundet til netværket. Det er til kontakten, at alle kabler konvergerer. Baseret på den rute, der skal lægges, måles hvor mange meter snoet par du har brug for.

Trin 3

Hvis du bare har brug for at forbinde to computere ved hjælp af et snoet par eller tilslutte en anden computer til en router, skal det snoede par trækkes direkte fra en computer til en anden. Den bedste måde er at køre kablet langs væggene. Meget afhænger af din lejlighed eller dit hus. Når alt kommer til alt er det ikke særlig æstetisk tiltalende, når kablet er tydeligt synligt. Du kan købe en speciel dekorativ kasse, der er fastgjort over bundpladen med specielle fastgørelsesanordninger. Alt dette vil naturligvis medføre yderligere omkostninger, så det er op til dig at lade kablet være på overfladen eller gemme det i en kasse. Når du beslutter dig nøjagtigt for, hvordan kablet skal køres for ikke at ødelægge designet, er det bare at strække det fra en computer til en anden.

Trin 4

Hvis det snoede par vil forbinde flere computere, skal du først installere kontakten i omtrent samme afstand fra hver af dem. I dette tilfælde behøver du ikke trække kablet fra en pc til en anden, du skal kun strække det snoede par fra hver af computere til denne switch og tilslutte RJ-45-stikket til dets interface.

Anbefalede: