Sådan Installeres Windows Vista Fra Et USB-flashdrev Til En Netbook

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Windows Vista Fra Et USB-flashdrev Til En Netbook
Sådan Installeres Windows Vista Fra Et USB-flashdrev Til En Netbook

Video: Sådan Installeres Windows Vista Fra Et USB-flashdrev Til En Netbook

Video: Sådan Installeres Windows Vista Fra Et USB-flashdrev Til En Netbook
Video: Create Bootable USB Flash Drive for Windows 7 or Vista Netbook Install 2024, Kan
Anonim

Den største forskel mellem en netbook og en bærbar computer er manglen på et DVD-drev. Hvis du ikke har et eksternt optisk drev, kan du installere operativsystemet fra næsten ethvert USB-drev.

Sådan installeres Windows Vista fra et USB-flashdrev til en netbook
Sådan installeres Windows Vista fra et USB-flashdrev til en netbook

Forberedelse af en partition på et flash-kort

Du har muligvis brug for yderligere programmer for at oprette et bootbart USB-drev. Tilslut USB-drevet til en Windows-pc eller bærbar computer. Indsæt den startbare disk i dit pc-drev. Hvis du har en billedfil på en sådan disk, skal du bruge programmet Daemon Tools Lite til at arbejde med det.

Åbn Start-menuen, og vælg Kør. Indtast cmd-kommandoen i det nye vindue. Tryk på tastaturgenvejen Ctrl + Skift + Enter. Dette giver dig mulighed for at køre kommandoprompt som administrator. Når du har startet arbejdsvinduet, skal du indtaste kommandoen til listedisken. Bestem det nummer, hvorunder det ønskede USB-drev er opført, og skriv Vælg disk "nummer".

Indtast nu følgende kommandoer i rækkefølge, adskilt hver ved at trykke på Enter-tasten:

ren (rengøring af flashkort-partitioner)

Opret partition primær

vælg partition 1 (vælg en ny partition)

aktiv (indstilling af etiketten "aktiv")

format fs = fat32 hurtig (hurtigt format i fat32)

tildel (tilslut et USB-drev og få et partitionsbogstav)

Afslut

Opret opstartsfiler

Du har nu et tomt USB-drev klar til at skrive OS-filer. Du skal oprette en startsektor fra installationsdisken. Denne procedure udføres ved at indtaste følgende kommando: X: / Boot / bootsect.exe / NT60 Z:

Z: er bogstavet på USB-drevet, hvorfra Windows Vista installeres.

X: - bogstavet på DVD'en eller det virtuelle billede med installationsfilerne.

Nu skal du bare kopiere indholdet af installationsdisken til din USB-stick. Vær opmærksom på tilstedeværelsen af skjulte filer og mapper. Hvis du ikke ønsker at udføre denne procedure manuelt, skal du skrive kommandolinjen

xkopi X: Z: / s / e / h / k

Installation af Windows Vista

Tilslut USB-drevet til din netbook, og tænd din mobiltelefon. Gå ind i BIOS-menuen. Indstil opstartsprioriteten fra det ønskede flashkort. Dette kan normalt gøres i menuen Boot Options eller Boot Device Priority. Nogle gange er det nok bare at trykke på F12-tasten i den indledende fase af at tænde for netbook. Dette åbner menuen til hurtigt skiftende opstartsenheder og vælger det ønskede flashkort. Vent på, at installationsprogrammet til Windows Vista startes, og følg instruktionerne på skærmen.

Husk at returnere harddisken til den øverste liste over opstartsenheder efter den første genstart. Ellers starter installationsproceduren forfra.

Anbefalede: