Sådan Installeres Et Spil Fra En Disk Til Din Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Et Spil Fra En Disk Til Din Computer
Sådan Installeres Et Spil Fra En Disk Til Din Computer

Video: Sådan Installeres Et Spil Fra En Disk Til Din Computer

Video: Sådan Installeres Et Spil Fra En Disk Til Din Computer
Video: Sådan Sætter du din sekundære harddisk op! (Windows 7, 8 u0026 10 - VIRKER!) 2024, Kan
Anonim

Mange mennesker tror, at det for at installere spillet på en personlig computer er nok bare at trykke på knappen "Næste" efter anmodning fra installationsprogrammet. Dette er delvist sandt, men sagen er ikke uden nogle finesser og nuancer, der påvirker rigtigheden af selve spillet. Lad os overveje dem nærmere.

Sådan installeres et spil fra disk til din computer
Sådan installeres et spil fra disk til din computer

Instruktioner

Trin 1

Tjek systemkravene til spillet. Dette er den første ting, du skal gøre, når du køber en disk. For at vide, om dette spil passer til din pc, skal du først gøre dig bekendt med dets tekniske egenskaber. I tilfælde af en positiv beslutning skal du købe disken og fortsætte med installationsprocessen ved ankomsten til hjemmet.

Trin 2

Indsæt spildisken i dvd-drevet på din pc. Vent et par sekunder. I løbet af denne tid læses informationen, og installationen af spillet starter automatisk. Klik på knappen "Installer" i det vindue, der vises. Hvis autorun af en eller anden grund ikke fungerede, skal du dobbeltklikke på venstre museknap på ikonet "Denne computer" på "Desktop" for at installere spillet. Find derefter DVD-drevikonet og dobbeltklik på det. Derefter skal automatisk start eller automatisk installation af spillet på computeren forekomme.

Trin 3

Klik på "Næste" i det vindue, der vises. I det næste vindue, der indeholder licensaftalen, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Jeg accepterer vilkårene i licensaftalen" og klikke på knappen "Næste". Vælg spilinstallationsmappen. Som standard er spillet installeret på systemets lokale drev C. Dette er uønsket, fordi computeren muligvis begynder at fungere på grund af tilstopning af systemfilregistret. Skift bogstavet C til D i adresselinjen, eller angiv en anden mappe på et lokalt drev, der ikke er system. Klik på "Næste".

Trin 4

Klik på knappen "Installer", og vent på, at installationsprocessen er afsluttet. Installation af spillet fra disken tager noget tid. Det afhænger af størrelsen på det pakkede arkiv. I slutningen af processen rapporterer programmet til dig om den vellykkede installation og vil tilbyde at installere yderligere software, såsom Direct X-versionen, der passer til spillet. Installere. Læs "ReadMe" -filen. Den indeholder yderligere oplysninger om installation. Genstart din computer, start spillet.

Anbefalede: