Sådan Aktiveres Et Netværksdrev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Et Netværksdrev
Sådan Aktiveres Et Netværksdrev

Video: Sådan Aktiveres Et Netværksdrev

Video: Sådan Aktiveres Et Netværksdrev
Video: Sådan aktiverer du Visma Connect 2024, Kan
Anonim

Kortlægning af netværksdrev giver dig mulighed for at placere en dokumentarbase ét sted, hvilket kun giver adgang til en bestemt gruppe brugere. Dette gør det meget nemmere for netværksadministratorer at regelmæssigt sikkerhedskopiere data og overvåge aktiviteter på netværket.

Sådan aktiveres et netværksdrev
Sådan aktiveres et netværksdrev

Instruktioner

Trin 1

For enhver forbindelsesmetode skal du kende navnet på serveren og navnet på den ressource, som du vil have adgang til. Bed din netværksadministrator om disse oplysninger.

Trin 2

Åbn "Netværkskvarter" gennem startknappen "Start". Yderligere "Hele netværket" -> "Microsoft Windows-netværk". Du vil se en liste over domæner, der er online. Vælg den, du har brug for, ved at dobbeltklikke på dens ikon, en ny liste over computere åbnes. Klik på den ønskede computer, og angiv det drev eller den mappe, som du vil tildele et navn til netværksdrevet.

Trin 3

Vælg Kort netværksdrev i genvejsmenuen (højreklik). Kom med et bogstav til det nye drev, og marker afkrydsningsfeltet "Forbind igen hver gang du logger på", så indstillingen ikke går tabt, når computeren er slukket. Klik på knappen "Udfør", så åbnes indholdet af det nye netværksdrev.

Trin 4

Du kan forbinde disken via "Explorer". Åbn den gennem "Start". Åbn afsnittet "Værktøjer" i Explorer-menuen, vælg kommandoen "Map netværksdrev". Kom med et brev, og angiv det i rullelisten. Traditionelt er det bogstaverne X, Y eller Z, men du kan vælge en af de gratis i øjeblikket.

Trin 5

Indtast servernavnet i feltet "Mappe" efter den dobbelte tilbageslag, og derefter navnet på ressourcen, adskilt af et enkelt skråstreg, som følger: / servernavn ressourcenavn, eller brug knappen Gennemse for at vælge.

Trin 6

Der er en tredje måde: at forbinde et netværksdrev gennem kommandoen "Kør", der startes gennem menuen på den samme "Start" -knap. I vinduet, der åbnes, skal du i feltet "Åbn" indtaste kommandoen "cmd", indtaste linjen "net brug x: / servernavn ressourcenavn", tryk Enter. I denne post er x det bogstav, der er tildelt det nye drev. Indholdet vises på skærmen.

Anbefalede: