Sådan Tilføjes Et Netværksdrev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes Et Netværksdrev
Sådan Tilføjes Et Netværksdrev

Video: Sådan Tilføjes Et Netværksdrev

Video: Sådan Tilføjes Et Netværksdrev
Video: Aldrig har jeg nogensinde spist sådan lækker fisk Tender opskrift, der smelter i munden! 2024, Kan
Anonim

Et netværksdrev er et virtuelt logisk drev, der oprettes af en bruger på hans system for at lette brugen af en delt mappe, der er placeret på en anden computer på det lokale netværk. Dette er hovedformålet, men som et netværksdrev kan du f.eks. Oprette forbindelse til perifere lagerenheder, der er tilsluttet en computer og også bruge det på en hvilken som helst anden praktisk måde.

Sådan tilføjes et netværksdrev
Sådan tilføjes et netværksdrev

Instruktioner

Trin 1

Kør guiden Map Network Drive. Du kan gøre dette på mindst fem måder. Du kan vælge "Kort netværksdrev" i genvejsmenuen, der vises, når du højreklikker på ikonet "Netværkskvarter" på skrivebordet. Du kan gøre det samme med genvejen Denne computer. Du kan åbne hovedmenuen på "Start" -knappen og bruge elementerne "Netværkskvarter" og "Denne computer", der er placeret der, højreklikke på, der åbner en genvejsmenu med det samme punkt "Kortnetværksdrev" der. Du kan starte Windows Stifinder ved hjælp af win + e-genvejstasterne, åbne sektionen Værktøjer i dens menu og vælge kommandoen Map Network Drive der.

Trin 2

Vælg et bogstav for at angive det kortlagte netværksdrev i rullelisten i feltet Drev i vinduet Forbindelsesguide. Indtast derefter adressen på det bibliotek, du vil oprette forbindelse i feltet "Mappe". Dette kan gøres manuelt, du kan gå til den ønskede mappe i "Stifinder" og kopiere stien til den i adresselinjen, eller du kan klikke på knappen "Gennemse", find den ønskede mappe i det vindue, der åbnes, og klik på knappen "Åbn".

Trin 3

Marker afkrydsningsfeltet "Gendan ved login", og derefter hver gang computeren tændes, monterer operativsystemet automatisk mappen og opdaterer oplysningerne om dens indhold. Klik derefter på knappen "Udfør". Guiden udfører de nødvendige handlinger, og proceduren til tilslutning af et netværksdrev afsluttes.

Trin 4

Der er også en lidt anden forbindelsesmetode end den ovenfor beskrevne. Efter at have åbnet den nødvendige mappe gennem "Explorer" eller Netværkskvarter, skal du højreklikke på den og i rullemenuen vælge den samme kommando "Kort netværksdrev". I dette tilfælde starter forbindelsesguiden også, men der er ikke behov for at angive adressen på den tilsluttede ressource. Udfyld alle andre indstillinger på samme måde som beskrevet i de foregående trin.

Anbefalede: