Sådan Oversættes Fra Engelsk Til Russisk Windows

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oversættes Fra Engelsk Til Russisk Windows
Sådan Oversættes Fra Engelsk Til Russisk Windows

Video: Sådan Oversættes Fra Engelsk Til Russisk Windows

Video: Sådan Oversættes Fra Engelsk Til Russisk Windows
Video: Russisk oversætter, oversættelse til russisk, dansk til russisk, translatør 2024, Juli
Anonim

For at oversætte grænsefladen til den originale version af operativsystemet Windows XP, Vista eller 7 fra engelsk til russisk har du brug for en MUI-pakke, der indeholder alle de tekster og sprogbetegnelser, der er inkluderet i operativsystemet.

Sådan oversættes fra engelsk til russisk Windows
Sådan oversættes fra engelsk til russisk Windows

Instruktioner

Trin 1

I hver af versionerne af Microsoft Windows ser installationen af MUI-sprogpakker omtrent det samme ud, nogle trin kan springes over eller suppleres med muligheder, men generelt er installationen af russisk eller et andet sprog over engelsk identisk på både XP og 7. Samtidig koster det at tage højde for, at denne indstilling i Windows 7 kun er tilgængelig for brugere af distributioner Windows 7 Enterprise (Enterprise) og Windows 7 Ultimate (Ultimate). Du kan downloade sprogpakker på det officielle Microsoft Windows-websted:

Det russiske sprog foreslås installeret via Internettet ved hjælp af Windows Update. Det er nødvendigt at aktivere automatiske opdateringer og firewall i kontrolpanelet.

Trin 2

For Windows Vista- eller Windows 7-udgaver skal du gå til Windows Update. Dette kan gøres via "Start" - Kontrolpanel eller ved at indtaste Windows Update-forespørgslen i søgefeltet for applikationer.

Trin 3

Tjek Microsoft-opdateringer over internettet ved at klikke på knappen Søg online for opdateringer fra Microsoft Update, og vent, mens Windows opretter forbindelse til serveren og kontrollerer for de nyeste opdateringsfiler. I løbet af denne periode kræves en stabil højhastighedsinternetforbindelse.

Trin 4

Hvis der findes opdateringer, skal du klikke på Valgfri opdatering er tilgængelig. En liste over sprogpakker, som du kan installere, vises på skærmen. Marker det ønskede sprog ("russisk" eller russisk), og klik derefter på knappen OK, og derefter - Installer opdateringer.

Trin 5

Efter download af en sprogpakke skal du anvende den og genstarte computeren, før ændringerne træder i kraft. Hvis det er nødvendigt, skal du indtaste en administratoradgangskode, hvis du prøver at installere et nyt sprog fra en gæstekonto.

Anbefalede: