Sådan Skiftes Tastatur Fra Engelsk Til Russisk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skiftes Tastatur Fra Engelsk Til Russisk
Sådan Skiftes Tastatur Fra Engelsk Til Russisk

Video: Sådan Skiftes Tastatur Fra Engelsk Til Russisk

Video: Sådan Skiftes Tastatur Fra Engelsk Til Russisk
Video: Sådan fjernes engelsk tastatur i Windows 7 2024, Kan
Anonim

Paradoksalt nok opstår de største vanskeligheder og forhindringer i de fleste tilfælde, når du arbejder med en computer, ikke på grund af nogle alvorlige problemer med hardware eller programmer, men på grund af, ved første øjekast, helt mindre og ubetydelige fejl, der tager meget tid for din løsninger. For nybegyndere er en af sådanne irriterende problemer ofte problemet med at skifte tastatur fra engelsk til russisk.

Sådan skiftes tastatur fra engelsk til russisk
Sådan skiftes tastatur fra engelsk til russisk

Instruktioner

Trin 1

I virkeligheden er det meget simpelt at ændre tastatursprog, og der er flere måder at gøre det på. Den hurtigste og nemmeste er at bruge en kombination af "genvejstaster". I de fleste Windows-operativsystemer kan tastaturets sprog som standard skiftes enten ved en kombination af venstre taster "Shift-Alt", "Shift-Ctrl-Alt" eller ved samtidig at trykke på venstre og højre taster "Shift".

Trin 2

I dette tilfælde skal du trykke på tasterne på denne måde: tryk først på den første tast i kombinationen, og tryk derefter på den anden og tredje uden at slippe den. Som et resultat skifter tastaturlayoutet fra engelsk til russisk og omvendt. For at finde ud af, hvilken variant af kombinationen der er indstillet som standard, skal du prøve at skubbe successivt alle de angivne kombinationer.

Trin 3

Hvis "genvejstasterne" af en eller anden grund ikke fungerer, og sproget ikke ændres, kan du bruge sproglinjen i operativsystemets hovedmenu. For at gøre dette skal du se på hovedmenulinjen i nederste højre hjørne af skærmen, hvor ur- og programikonerne vises. Der skal være en lille firkant med de latinske bogstaver “RU” (russisk) eller “EN” (engelsk).

Trin 4

For at skifte sprog ved hjælp af dette mini-panel skal du flytte musemarkøren over det og trykke på dets venstre knap. En lille kontekstmenu åbnes, hvor de tilgængelige sprog vises som strenge. Som standard er der altid to af dem: Russisk og engelsk. Vælg det sprog, du har brug for, og klik på den relevante linje. Layoutet skifter, og det tilsvarende ikon vises på panelet.

Trin 5

I nogle tilfælde kan sprogbjælkeknappen være deaktiveret, og så er den ikke synlig på skærmen. For at gendanne visningen af sprog skal du flytte markøren over hovedmenulinjen (det ser normalt ud som en smal grå bjælke helt nederst på skærmen) og tryk på højre museknap. En kontekstmenu åbnes, hvis øverste linje er linjen "Værktøjslinjer". Hold markøren over det, og du vil se en anden rullemenu. Find linjen "Language bar" i den og sæt et flueben foran den. En knap vises på værktøjslinjen, der afspejler de installerede sprog. Fortsæt derefter som beskrevet i punkt 3 og 4.

Anbefalede: