Sådan Oversættes Et Sprog På Tastaturet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oversættes Et Sprog På Tastaturet
Sådan Oversættes Et Sprog På Tastaturet

Video: Sådan Oversættes Et Sprog På Tastaturet

Video: Sådan Oversættes Et Sprog På Tastaturet
Video: Lær tastaturet at kende - intro 2024, April
Anonim

Når du arbejder med tekst, der indeholder fremmede ord og symboler, er det nødvendigt at oversætte tastaturet til et andet sprog. For at gøre dette skal du blot trykke på et par specielle taster og derefter indtaste de ønskede tegn i det ønskede format.

Sådan oversættes et sprog på tastaturet
Sådan oversættes et sprog på tastaturet

Nødvendig

  • - computer;
  • - tastatur;
  • - computermus.

Instruktioner

Trin 1

Når du skriver tekstdokumenter, er det meget praktisk at skifte til et andet sprog ved hjælp af tastaturet Ctrl, alt="Image" og Shift, især da brugeren kan tilpasse deres kombination ved at vælge den mest bekvemme mulighed.

Trin 2

For at specificere, hvilke taster du vil bruge, skal du gå til Start-menuen i nederste venstre hjørne på skrivebordet. Klik på det ekstreme ikon (når du holder markøren over det, vises ordene "Start" øverst) og åbn afsnittet "Kontrolpanel".

Trin 3

Find derefter emnet "Sprog og regionale standarder" i det nye vindue, og følg linket for at foretage de nødvendige indstillinger. Dette element indeholder flere underelementer, herunder formater, placering, sprog og tastaturer og avanceret.

Trin 4

Når du har valgt afsnittet "Format", skal du markere det sprog, der bedst foretrækkes for arbejde, i rullemenuen. For at ændre tekstindtastningssproget eller tastaturet skal du klikke på knappen "Sprog og tastaturer" og derefter - "Skift tastatur".

Trin 5

Et nyt vindue, "Tekstinputsprog og -tjenester" åbnes, giver dig mulighed for at konfigurere standardindgangssproget. Derudover kan du specificere sproglinjens egenskaber, definere dens placering på skrivebordet, værktøjslinjen eller skjule det helt.

Trin 6

Det næste afsnit - "Skift af tastatur" - er nødvendigt for at vælge de knapper, som du kan starte funktionen til at ændre sprog med. For at gøre dette skal du klikke på knappen "Skift tastaturgenvej" i afsnittet "Tastaturgenveje til inputsprog".

Trin 7

I det nye vindue skal du angive, hvilke taster på tastaturet der ændrer inputsproget: venstre Alt + Shift eller Ctrl + Shift. Marker det ønskede felt. Og klik derefter på "OK" for at gemme ændringerne.

Trin 8

Du kan også ændre sproget ved at venstreklikke på sproglinjen og markere det ønskede sprog.

Trin 9

Det samme panel er nyttigt til at ændre andre parametre. Men i dette tilfælde skal du bruge højre museknap.

Anbefalede: