Sådan Skifter Du Tastatur Til Engelsk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skifter Du Tastatur Til Engelsk
Sådan Skifter Du Tastatur Til Engelsk

Video: Sådan Skifter Du Tastatur Til Engelsk

Video: Sådan Skifter Du Tastatur Til Engelsk
Video: Sådan fjernes engelsk tastatur i Windows 7 2024, April
Anonim

Tastaturinput kan udføres på flere sprog. Russiske brugere er mere vant til at bruge et tastatur med kyrilliske og latinske bogstaver. Skift fra et sprog til et andet sker efter brugerens kommando eller automatisk. Der er flere måder at skifte tastaturet til engelsk på.

Sådan skifter du tastatur til engelsk
Sådan skifter du tastatur til engelsk

Instruktioner

Trin 1

Ikonet for det valgte sprog vises i meddelelsesområdet på proceslinjen. Det ligner en firkant med bogstaverne EN eller RU, der svarer til henholdsvis engelsk (engelsk) og russisk (russisk). I stedet for bogstaver kan russiske og amerikanske flag også afbildes. Hvis du ikke kan se dette ikon, skal du udvide meddelelsesområdet ved at klikke på pilen i venstre side af meddelelsesområdet.

Trin 2

Hvis der stadig ikke er noget ikon, skal du tilpasse dets skærm. For at gøre dette skal du højreklikke et vilkårligt sted i "proceslinjen", vælge "Værktøjslinjer" i rullemenuen, indstille markøren i "Sproglinje" -linjen i undermenuen. Venstreklik på sprogikonet, og vælg EN (engelsk / amerikansk). Dette er en måde at skifte tastaturet til engelsk.

Trin 3

For at skifte til engelsk ved hjælp af dit tastatur skal du trykke på alt="Image" og Shift eller Ctrl og Shift. Ikonet på "sprogbjælken" i meddelelsesområdet for "proceslinjen" ændrer udseendet. For at opsætte en tastaturgenvej, som du kan skifte til og fra engelsk med, skal du åbne Kontrolpanel fra Start-menuen. Under ikonet Dato, klokkeslæt, regional og sprogindstillinger skal du vælge ikonet Regionale og sproglige indstillinger.

Trin 4

I dialogboksen, der åbnes, skal du gå til fanen "Sprog" og klikke på knappen "Detaljer" i sektionen "Sprog og tekstinputtjenester" - en yderligere dialogboks åbnes. Gå til fanen "Indstillinger", og klik på knappen "Tastaturindstillinger" i afsnittet "Indstillinger". I den nye dialogboks i afsnittet "Tastaturgenveje til inputsprog" skal du vælge linjen "Skift mellem inputsprog" og klikke på knappen "Skift tastaturgenveje". Indstil den ønskede tastaturgenvej, og anvend de nye indstillinger.

Trin 5

Automatisk skift af tastaturet til engelsk og omvendt sker, hvis det tilsvarende værktøj er installeret. For eksempel Punto Swither. Ved indtastning af tekst genkender værktøjet bogstaver og bestemmer hvilket sprog den givne rækkefølge af bogstaver er mere typisk for. Det er ikke inkluderet i Windows-pakken, så installer den fra Internettet.

Anbefalede: