Sådan Skifter Du Fra Russisk Tastatur Til Engelsk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skifter Du Fra Russisk Tastatur Til Engelsk
Sådan Skifter Du Fra Russisk Tastatur Til Engelsk

Video: Sådan Skifter Du Fra Russisk Tastatur Til Engelsk

Video: Sådan Skifter Du Fra Russisk Tastatur Til Engelsk
Video: Låst skolens hovedstol! Vores direktør er Baldi's mor! 2024, April
Anonim

Tekstinput kan udføres på forskellige sprog. Et typisk tastatur til en russisktalende bruger har to skrifttyper: kyrillisk og latin. Der er flere måder at skifte fra det russiske tastatur til engelsk: ved hjælp af tastaturet, ved hjælp af musen og automatisk. Lad os overveje hver af måderne.

Sådan skifter du fra russisk tastatur til engelsk
Sådan skifter du fra russisk tastatur til engelsk

Er det nødvendigt

Punto Switcher-værktøj

Instruktioner

Trin 1

Automatisk skift fra en skrifttype til en anden sker, når et passende værktøj er installeret på computeren, for eksempel Punto Switcher. Denne software styrer indtastningen af tegn og bestemmer af de første indtastede tegn, til hvilket sprog dette eller det andet ord kan tildeles i overensstemmelse med morfologien. Installer hjælpeprogrammet fra disk eller download fra Internettet, tilføj det til opstart, og i de fleste tilfælde, når du skriver, bliver du ikke distraheret ved at ændre layoutet.

Trin 2

Hvis du vil bruge tastaturet til at skifte inputsproget fra russisk til engelsk og omvendt, skal du beslutte, hvilken tastekombination der er mere praktisk for dig at gøre dette. Der er to muligheder: Brug Ctrl- og Sift-tasterne og alt="Image" og Shift-tasterne. For at tilpasse tastaturgenvejen skal du åbne Kontrolpanel fra Start-menuen. I kategorien "Dato, tid, sprog og regionale standarder" skal du vælge ikonet "Regionale og sproglige standarder" ved at klikke på det med venstre museknap - en ny dialogboks åbnes.

Trin 3

I vinduet "Regionale og sprogindstillinger", der åbnes, skal du gå til fanen "Sprog" og klikke på knappen "Detaljer" i afsnittet "Sprog og tekstinputtjenester" - et nyt vindue åbnes. På fanen "Indstillinger" skal du klikke på knappen "Tastaturindstillinger" nederst i vinduet. I vinduet "Yderligere tastaturindstillinger", der åbnes, i sektionen "Handling" vil du se de aktuelle indstillinger.

Trin 4

Hvis du beslutter at ændre de aktuelle indstillinger, skal du klikke på knappen "Skift tastaturgenveje". Marker felterne overfor navnene på de nøgler, du har brug for, med en markør, og klik på OK-knappen. Luk de ekstra vinduer sekventielt ved at klikke på OK-knappen, i vinduet "Regionale og sproglige standarder" skal du klikke på knappen "Anvend" og lukke vinduet.

Trin 5

I tilfælde af at du vil bruge musen til at ændre tastaturlayoutet, skal du flytte markøren til skærmens nederste kant. På "Proceslinjen" i meddelelsesområdet skal du vælge ikonet med billedet af det russiske flag (eller bogstaverne RU) og klikke på det med venstre museknap. I rullemenuen skal du venstreklikke på linjen "Engelsk (USA)" - billedet på ikonet skifter til det amerikanske flag (eller bogstaverne EN) - indgangssproget skiftes til engelsk.

Anbefalede: