Sådan åbnes En Mappe, Hvis Den Ikke Er Synlig

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbnes En Mappe, Hvis Den Ikke Er Synlig
Sådan åbnes En Mappe, Hvis Den Ikke Er Synlig

Video: Sådan åbnes En Mappe, Hvis Den Ikke Er Synlig

Video: Sådan åbnes En Mappe, Hvis Den Ikke Er Synlig
Video: Sådan overføre du advdupe2 filer til advdupe2 mappe! - ItsSokke 2024, April
Anonim

I Windows-operativsystemet kan filer, der er gemt på en computer, være synlige eller usynlige. Attributten "Skjult", som tildeles af brugeren til en fil eller mappe, er ansvarlig for dette. Der er flere måder at åbne en skjult mappe på.

Sådan åbnes en mappe, hvis den ikke er synlig
Sådan åbnes en mappe, hvis den ikke er synlig

Instruktioner

Trin 1

Hvis du vil have, at den usynlige mappe forbliver skjult, skal du bruge komponenten "Søg". Tryk på Windows-tasten eller Start-knappen, og vælg Søg i menuen. Hvis der ikke er et sådant element, skal du trykke på Windows-tasten og F-tasterne eller tilpasse dets skærm.

Trin 2

For at konfigurere visningen af kommandoen "Søg" i menuen "Start" skal du højreklikke på proceslinjen og vælge "Egenskaber" i genvejsmenuen. I dialogboksen, der åbnes, skal du gå til fanen "Start Menu" og klikke på knappen "Tilpas". I det nye vindue skal du åbne fanen "Avanceret", finde "Søg" -elementet på listen og markere det med en markør. Anvend de nye indstillinger.

Trin 3

Når dialogboksen Find komponent åbnes, skal du udvide sektionen Avancerede indstillinger. Marker emnet "Søg i skjulte filer og mapper" med en markør. Eventuelt kan du indstille en markør i feltet "Vis undermapper". Indtast derefter de oplysninger, du kender til den skjulte mappe (dens navn, oprettelsesdato osv.) I de relevante felter. Klik på knappen "Find".

Trin 4

Når listen genereres efter anmodning, skal du venstreklikke på den mappe, du har brug for. Det vil have et gennemskinneligt udseende. For at undgå at søge efter en skjult mappe på din computer hver gang, kan du tilføje den til Foretrukne (placeret i den øverste menulinje i enhver mappe).

Trin 5

Hvis du vil have skjulte mapper vist på din computer, skal du konfigurere de relevante indstillinger. Ring til "Folder Options" -komponenten. For at gøre dette skal du åbne Kontrolpanel gennem Start-menuen. Vælg ikonet Mappeindstillinger i kategorien Udseende og temaer.

Trin 6

Gå til fanen "Vis" i det vindue, der åbnes. I gruppen "Avancerede indstillinger" skal du finde emnet "Vis skjulte mapper og filer" og sæt en markør ud for den. Gem de nye parametre. Alle skjulte mapper bliver semi-gennemsigtige. Kig efter den mappe, du har brug for i det bibliotek, hvor du gemte den.

Anbefalede: