Sådan Tilsluttes Bærbar Computer Til Tv Trin For Trin

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Bærbar Computer Til Tv Trin For Trin
Sådan Tilsluttes Bærbar Computer Til Tv Trin For Trin

Video: Sådan Tilsluttes Bærbar Computer Til Tv Trin For Trin

Video: Sådan Tilsluttes Bærbar Computer Til Tv Trin For Trin
Video: Майнкрафт: как сделать РАБОЧИЙ ноутбук! (БЕЗ МОДОВ) (Ps3 / Xbox360 / PS4 / XboxOne / PE / MCPE) 2024, Kan
Anonim

En bærbar computer kan ikke kun bruges som en bærbar computer designet til arbejde. Du kan slutte din bærbare computer til dit tv og gøre det til et mediecenter, så du kan se dine yndlingsvideoer, afspille filer og spille eller arbejde uden at anstrenge dine øjne.

Sådan tilsluttes bærbar computer til tv trin for trin
Sådan tilsluttes bærbar computer til tv trin for trin

Instruktioner

Trin 1

For at forbinde din bærbare computer til tv'et skal du gøre følgende.

Bestem forbindelsestypen. Der er flere typer udgange. Derudover kan der være flere af dem i hver bærbar computer.

Hvis du vil oprette forbindelse til et MacBook TV, bruger det et VGA-stik, der ligner et rektangel med afrundede hjørner og 15 ben, 5 i 3 rækker. S-video-stikket er cirkulært og kan have 4 til 7 ben. Kompositvideostikket har et rundt stik, oftest gult. DVI-porten er firkantet, 24 ben og er designet til at bære high definition-signaler. HDMI-porten ligner en almindelig USB-port, men er lidt længere og er også designet til at bære high definition-signaler.

Trin 2

I det andet trin skal du kontrollere, hvilke videoindgange dit tv har. Alt afhænger af, hvilken type tv du har: standard eller high definition.

Videoindgangene er placeret på bagsiden af tv'et eller på siden af tv'et. Standarddefinition er sammensat eller S-video. Billedet tilsluttet på denne måde vil være mindre klart end på en konventionel skærm. High definition-tv har forskellige stik: VGA bærer et analogt signal, DVI og HDMI - digitalt, som har en højere kvalitet.

Trin 3

På tredje trin skal du vælge det rigtige kabel til at forbinde din bærbare computer til tv'et. Hvis du har flere forbindelsesmuligheder, kan du vælge den, der giver dig en højere kvalitet. Hvis dit tv og din bærbare computer har forskellige stik, skal du bruge en adapter eller et adapterkabel.

Husk også, at nogle fjernsyn og bærbare computere kan tilsluttes med et enkelt kabel. Hvis du tilslutter din bærbare computer til et tv via HDMI, behøver du ikke et lydkabel, da både video og lyd vil blive transmitteret. I ethvert andet tilfælde af forbindelse skal du bruge et andet separat lydkabel. Lydoutputtet i den bærbare computer vil blive markeret med et hovedtelefonikon. Du kan slutte det til et tv, hvis det har en lydindgang, eller til eksterne højttalere, hvis det ikke gør det.

Trin 4

For at oprette forbindelse skal du faktisk slukke for den bærbare computer, slutte kablerne til de tilsvarende stik på tv'et og din computer og installere den korrekte signalkilde på tv'et. Tv'et skal være tændt for at computeren kan genkende det som en skærm.

Trin 5

Tænd derefter den bærbare computer. Yderligere installation afhænger af dit operativsystem. Opsæt dit tv som en skærm. Mange bærbare computere har en skærmknap, som du kan bruge. Meget ofte er skærmopløsningen på tv'et og den bærbare computer anderledes, så du skal indstille skærmopløsningen. Skærmens opløsning skal være den samme som tv'ets opløsning. Nogle fjernsyn har evnen til at justere billedformatet og skalere billedet. Hvis du ser et beskåret billede, skal du sørge for, at denne indstilling er slået fra.

Således kan du ved hjælp af disse tip forbinde din bærbare computer til tv'et.

Anbefalede: